![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
Poprawcie mnie jeśli się mylę ale rozumiem że Kenny dostał bana za przekaz informacji w którym nie wyraża własnej opinii ale z ładnym dopiskiem że nagrabił sobie na to wieloma innymi przewinieniami? Przynajmniej tyle wyczytałam.
|
Też uważam, że powinni załatwić to na pw.
Kenny zrobił screena tematu o trollach Ilony, wstawił je na swojego tumblra, Ilona się wkurzyła i pogroziła mu na pw, zrobił screena, który potem wylądował na fejsie. End of story. |
info z pierwszej ręki: nie mamy możliwości czytania PM, oprócz oczywiście tych zaraportowanych :) jako że zdolności hakerskich nikt nie przejawia, to możecie spać spokojnie ;)
|
Jaki zaś link ode mnie? Nigdy nie gadałam z Maqryllem...
Może chodziło o link podany przez Ilonę do jakiegoś forum...? |
Z tego co pamiętam jedyne o czym Maqryl wspominał to to, że Pleple dał mu dane osobowe Apocalipsy.
Apo: dane, które i tak widnieją na forum [moje imię] :facepalm: |
Perplexite prosił, żebym to tu wstawiła.
Cytat:
|
Wczoraj Perplex napisał do mnie na gg:
Cytat:
|
Libby kazala mu czekać 2 tygodnie aż mu ban minie, bo za chwile Jakubowi się odwidzi i przyjdzie załozyć kolejne konto :hmm:
|
Proponuję wycofać możliwość usunięcia konta, a zostawić jedynie możliwość poproszenia o bana. Właśnie ze względu na sytuacje jak w/w. :like: Moim zdaniem takie proszenie o usunięcie konta robi jedynie niepotrzebny bałagan. Użytkownicy wrócą, ale posty już i tak zostaną jako od "gości", więc jaki sens.
|
Chciałam zakomunikować, że już nie ma czegoś takiego, jak usuwanie kont na żądanie.
Oprócz tego, że wygląda to bardzo nieestetycznie takie posty bez własności, to trzeba brać też odpowiedzialność za własne zachowanie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:24. |