TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

Privilege 06.10.2013 21:12

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Poprawcie mnie jeśli się mylę ale rozumiem że Kenny dostał bana za przekaz informacji w którym nie wyraża własnej opinii ale z ładnym dopiskiem że nagrabił sobie na to wieloma innymi przewinieniami? Przynajmniej tyle wyczytałam.

La Tortura 06.10.2013 21:17

Też uważam, że powinni załatwić to na pw.

Kenny zrobił screena tematu o trollach Ilony, wstawił je na swojego tumblra, Ilona się wkurzyła i pogroziła mu na pw, zrobił screena, który potem wylądował na fejsie. End of story.

motyka 06.10.2013 21:29

info z pierwszej ręki: nie mamy możliwości czytania PM, oprócz oczywiście tych zaraportowanych :) jako że zdolności hakerskich nikt nie przejawia, to możecie spać spokojnie ;)

Libby 06.10.2013 21:39

Jaki zaś link ode mnie? Nigdy nie gadałam z Maqryllem...
Może chodziło o link podany przez Ilonę do jakiegoś forum...?

Caesum 06.10.2013 21:42

Z tego co pamiętam jedyne o czym Maqryl wspominał to to, że Pleple dał mu dane osobowe Apocalipsy.

Apo: dane, które i tak widnieją na forum [moje imię] :facepalm:

Fallen 07.10.2013 16:43

Perplexite prosił, żebym to tu wstawiła.
Cytat:

Napisał Perplexite
serdecznie przepraszam wszystkich, ktorych urazilem,kablując ich adminom,a także przepraszam Maqrylla,że sie wyżywałem nad jego osobą,kierując sie dziecinną logiką,przy okazji chce pozdrowić wszystkich urażonych moim zachowaniem,nie będe już nigdy więcej sie angażował w żadne konflikty,pozdrawiam serdecznie,uwierzcie że chce już to skończyć

Diana 07.10.2013 17:42

Wczoraj Perplex napisał do mnie na gg:

Cytat:

Napisał Perplexite
napisz do adminow zeby wykasowali mi konto.
na forum.
pozdrawiam perplexite.

Umieszczam to tu w temacie, bo nie wiem, co z tym zrobić. I tak pewnie będzie musiał osobiście napisać ;x

Rainbow 07.10.2013 17:47

Libby kazala mu czekać 2 tygodnie aż mu ban minie, bo za chwile Jakubowi się odwidzi i przyjdzie załozyć kolejne konto :hmm:

Caesum 07.10.2013 17:56

Proponuję wycofać możliwość usunięcia konta, a zostawić jedynie możliwość poproszenia o bana. Właśnie ze względu na sytuacje jak w/w. :like: Moim zdaniem takie proszenie o usunięcie konta robi jedynie niepotrzebny bałagan. Użytkownicy wrócą, ale posty już i tak zostaną jako od "gości", więc jaki sens.

Björk 07.10.2013 18:01

Chciałam zakomunikować, że już nie ma czegoś takiego, jak usuwanie kont na żądanie.
Oprócz tego, że wygląda to bardzo nieestetycznie takie posty bez własności, to trzeba brać też odpowiedzialność za własne zachowanie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:24.