TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Pink Panther 10.10.2013 20:49

Odp: Forumowa Mafia II

- Nie znam gościa... - powiedziałem Cheyenne. - Może cię odprowadzę? Wolisz pojechać metrem czy tramwajem?

Nagle podeszła do nas Meryam mówiąc, że zabili studenta.
- No nie... Musimy coś zrobić. Mafia jest niebezpieczna, a policja ma to gdzieś. Cherre jest detektywem, może ona coś będzie wiedzieć?

Juhas 10.10.2013 20:50

Pokonując dystans ostatniej ulicy rozmyślałem o ofierze wieczornego zajścia.
Jak mówiłem, potrafię wyłapywać z rozmów nawet drobne szczególiki, a obiło mi się o uszy że ten człowiek nie mógł być szkodliwy dla mafii.
Myśląc dalej doszedłem do wniosku że ta śmierć to była taktyczna atrapa, miała na celu zmylenie policji i odwrócenie uwagi od kwintesencji nadchodzących zdarzeń...

Cheyenne 10.10.2013 20:50

Może metrem, muszę trafić na Fourth Street. Zaraz, słyszysz te krzyki?

redmoon 10.10.2013 20:51

Cytat:

Napisał ja
Co prawda jest bystry i może im zagrażać, ale aktualnie nie ma dostępu do forum i nie czyta tego tematu, wchodziłby tylko, żeby zagłosować.

No właśnie, zastanawiajmy się czemu akurat on. Może go zabili "tak na wszelki wypadek"

Shiver 10.10.2013 20:52

Wracając do domu zauważyłem dziwne ożywienie u przechodniów. Zapytałem jednego z nich co się stało. Podobno mafia zabiła jakiegoś młodego chłopaka, był studentem.
Co ktoś tak niepozorny mógł zrobić mafii, że został zabity? I przede wszystkim - kto do niej należy. Nabrałem niepokoju. Co jeśli Andrew i Cherrie są w mafii? Co jeśli będę następny? Muszę być bardziej czujny i dowiedzieć się czy są czyści.
Odwróciłem się na pięcie i ruszyłem w kierunku centrum.

Morgana 10.10.2013 20:52

motyka? nawet sie nie udzielal. moze mieli do niego uraz z poprzedniej edycji? :P

Cheyenne 10.10.2013 20:53

Pinki, boję się, ale chodźmy tam. Chcę... chcę zobaczyć, co się dzieje. Będę pisać o mafii- zdradziłam.

Privilege 10.10.2013 20:53

Roztrzęsiona wróciłam do domu. Wracając minęłam mężczyznę (Juhas). Mimo że byłam spięta wypięłam breast przed siebię ale chyba nie zwrócił na mnie uwagi. Zrezygnowana otworzyłam door od mojego apartamentu i szykowałam się do sleep. Jutro muszę wybrać się do city center i poznać jakichś people.

Meryam 10.10.2013 20:54

Olaboga, niech wam będzie.
Ja myślę, że zabili motykę, bo nie mieli kogo innego wziąć na cel na samym początku.
A jeśli chodzi o mafię, to Bjork wydaje się podejrzana, najpierw wmawia jakieś przepowiednie, a potem się zmywa i więcej o niej nie widu, ni słychu...

Juhas 10.10.2013 20:56

Mijałem jakąś kobietę, nie byłem pewien, ale wydawało mi się że próbowała zwrócić na siebie moją uwagę. Mimo zdarzeń postanowiłem zostać w mieście, widzę że mam szansę na zupełnie inne życie. (:D)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:44.