![]() |
Odp: The Sims 4 - problemy z grą
Mam problem z tym że już 3 razy urodziły mi się bliźniaki i cały czas chłopiec i dziewczynka
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pomóżcie. :( Origin twierdzi, że gra jest zaktualizowna, a przy kliknięciu "play", włącza mi się CAS. :/
http://sc-cdn.scaleengine.net/i/9b1a...8587f044df.png |
Cytat:
|
Witam. Wczoraj zakupiłem The Sims 4 edycja limitowana i po instalacji klikając na "graj", czy odpaleniu .exe jako admin nic się nie dzieje.
Mój sprzęt. Laptop Lenovo, proc: Intel(R) Core(TM) i7-3632QM CPU @ 2.20GHz Zainstalowana pamięć RAM: 8GB (Dostępna 7,86GB) System operacyjny 64-bitowy, procesor x64 Karty graficzne: Intel(R) HD Graphics 4000 NVIDIA GrForce GT 645M Miejsca na dysku w ch..oinke i więcej Instalowałem Visual C++ 64x i 86x Po odinstalowaniu The Sims 4 użyłem CC Cleaner i wyczyściłem rejestr. Zainstalowałem Directx ze strony microsoft.com/pl Nie kontaktowałem się jeszcze z EA, ale na pewno tam zadzwonię w poniedziałek, jeśli ktoś miałby chęć mi pomóc i wie jak, to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Dodałem także the sims 4.exe i plik z folderu Core do wyjątków, uruchamiałem grę w trybie offline i z wyłączonym antywirusem. |
Odp: The Sims 4 nie włącza się
Podstawowe pytanie: próbowałeś włączyć grę w trybie zgodności?
Podstawowe pytanie nr 2: czy podczas uruchomienia gry miałeś połączenie z internetem i byłeś zalogowany w Orgin? |
1. Tak próbowałem uruchomić grę w trybie zgodności z Win 7, XP (Service Pack 3), Win 8
2. Tak miałem połączenie i cały czas jestem zalogowany w Origin, podczas uruchamiania gry także. A czemu w menadżerze urządzeń pokazuje mi proces The Sims4 (32 bity)? Co oznacza to 32 bity? Tak tylko pytam bo się nie znam, masz jeszcze jakies pomysły co mógłbym zrobić w tej walce z tą grą? :cry: Dodam jeszcze, że reinstalowałem, robiłem analize i czyściłem rejestr CC Cleanerem, zainstalowałem stery najnowsze do nvidii, directx'a, Visual C++ 86x i 64x. Dodałem do wyjątków The Sims 4.exe w Avascie, oraz plik exe z folderu Core, próbowałem także uruchomić grę z wyłączonym Avastem oczywiście za każdym razem uruchamiam grę jako admin. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:04. |