![]() |
Odp: Forumowa Mafia V
Zapalmy Pinkiemu wirtualnego znicza: [*]
|
Zabili Pinkiego.
Tak. W sumie to trochę się dziwię. Dlaczego akurat on? Podejrzewał wiele osób, więc powinniśmy im się przyjrzeć. Jednakże, dla mnie wciąż wątpliwe jest to, czy mafia idzie taką taktyką. Bo w końcu - bardzo łatwa do rozgryzienia. |
biedny Pinki, a chciał Pinkową statuetkę na rozdaniu nagród otrzymać... :(
Cytat:
|
zabijcie ^^
fajnie byłoby, gdybyście podali powód dlaczego :3 ja głosuję na lepkiego, gdyż jego posty, zwłaszcza na ostatnich stronach są mega dziwne i dają do myślenia |
skoro pinky zginął, przeczytałam parę jego postów typował jako ostatnich alpherainna i lepkiego, lepki przez ostatnie posty zachowuje się dziwnie, na alpherainna za wiele nie mamy, jednak jego zmiana decyzji i pójście za tłumem podczas głosowania może być niepokojąca. pinky był jedną z osób które podejrzewałam, bardzo dużo się udzielał, robił zamęt, podejrzewał wszystkich po kolei, a tu psikus, bo raczej mafia swojego nie zabiła. muszę wszystko jutro przeanalizować jeszcze raz. tymczasem hasta la vista lece uczyc sie angielskiego
|
powiem raz jescze- nie zmienilem decyzji. bylem przekonany, ze glosujemy na cheebę, wiec na nia zaglosowalem, przed tym jak wszyscy powiedzieli, ze glosuja na Mery.
|
witajcie i wybaczcie mi moje spóźnienie!
jak na każdą imprezę musiałam się spóźnić... eh. ale widzę że w sumie dobrze że się spóźniłam bo na Gali grasuje mafia i były już dwa trupy:o jak to w ogóle możliwe? jak można było do tego dopuścić? nie możemy nawet tutaj czuć się bezpiecznie, gdzie ludzi jest naprawdę wiele a i tak ktoś ginie... podejrzewacie kogoś? |
spokojnie, powiedziałam przecież, że oprócz tego nic na Ciebie nie mamy (chyba), jak dla mnie najbardziej podejrzany teraz jest lepki przez swoje dziwne zachowanie (+pinky go podejrzewał). z drugiej strony, czy będąc w mafii tak by się podstawiał? teraz już naprawdę lecę XD
|
cheeba weszla na gale bez zaproszenia, jak A. Kulesza B)
|
zawsze ktoś taki się zdarzy, akurat padło na mnie:>
ale widzę że jestem w kręgu podejrzanych :o. nie wiem dlaczego, skoro mnie tutaj nawet nie było i nie wiedziałam co się dzieje:o |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:23. |