TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9622)

Monitkowa 29.12.2006 15:30

Nina Kaliente
Wzięła ślub z Mortimerem i zaadoptowali dziecko Lucynę Hak (obecnie nastolatkę) ponieważ trafiła do domu dziecka. Nina pracuje jako poborowa.

Dina Kaliente
Dina mieszka sama na pustej parceli bo jej nie lubię :)

Lotario
Don ma 3 dzieci z Pamelą Fuks: dziewczynki: Cheery[Wisienka], Peach[Brzoskwinka], chłopcy: Patryk (na cześć mojego boga seksu :love: )

Biedak
U Biedaków nic sie nie zmieniło (nie lubie nimi grać)

Przyjemniak
Andżelika i Liliana są emerytkami i obie mieszkają z innymi dziadkami w wybudowanym przeze mnie domu starców (polecam jego budowę:P)
Daniel ma z Kaśką dwoje dzieci: Alfonsa (bo brzydki) i śliczną Kleo
Marysia mieszka z Marzycielami ale między nią a Danielem nie ma nic

Ćwir
Mortimer mieszka z Niną Kaliente w jej starym domu a wdomu ćwirów mieszka Aleksander z żoną (Jubilee Nobile) i nie mają dzieci
Kasandra wzięła ślub z Ildefonsem Rolnikiem (brzydalem hahaha) i adoptowali sobie syna Walentego (pfu... obleśny że hej)

Marzyciel
Daniel mieszka z Marysią i Szczepanem ale Szczepan ma dziecko z Basią (ś.p.)

Hak
Państwo Hak spalili się żywcem (no dobra ja sie do tego przyczyniłam :) ) więc Lucyna trafiła do adopcji - teraz jest córką Mortimera i Diny...

Vanili 04.01.2007 12:04

Losy moich rodzinek...

Gram tylko w Miłowie więc to będą rodzinki tylko z tej okolicy. Zaczynam:
Kasandra Ćwir mieszka u Marzyciela, niedługo urodzi jego dziecko, czoć ciągle jest zaręczona z Donem ;P .Don romansuje z Niną (która urodziła mu syna którego nazwałam Hubert), Diną (ona z kolei urodziła mu bliźniaki, 2 dziewczynki o imionach Marysieńka i Ania), dwiema sprzątaczkami i jeszcze z 5 simkami stworzonymi przezemnie :wacko: . Kasandra oczywiście nic nie wie ;) . U Przyjemniaków nic się nie zmieniło, bo nimi nie gram. U Biedaków ta babka (nie pamiętam imienia) wyszła za nadzianego faceta, więc wszyscy są szczęśliwi :D . Mortimera zabiłam B) , a Aleksander jest dorosły i jest zaręczony z moją simką Wieśką Brzuchalską (mają już trójkę dzieci same dziewczynki: Hydrosferę :D , Kolizję xP i Opolankę ;) . Próchnem i Hakami nie gram.

Gootek 07.01.2007 14:50

Losy rodzin

1)Moltimier przeprowadził się do Diny.
2)Nina zamieszkała z Donem bez ślub.
3)Niedługo potem Don poślubił Kasandrę i wraz z Niną wprowadził się do rezydencji Ćwirów.
4)Jako obrotny chłop "przeleciał" Kasandrę i Ninę :P. Pani Ćwir urodziła chłopca, a panna Kaliente - dziewczynkę.
5)Kasandra znienawidziła Dona, jednak z biegiem czasu on odzyskał jej zaufanie.
6)Tymczasem Dina zdradziła Montimiera z Donem. Niedługo potem umarła w łazience z nieznanych przyczyn :P. :con: Mimo, że Don błagał o życie swojej kochanki, Śmierć była nieugięta.
7)Po odejściu Diny, Montimier zaczął kręcić z Niną. Wziął z nią ślub i ponownie wproadził sie do rezydencji Ćwirów.
8)Aleksander został nastolatkiem i ma dziewczynę.

ola669 07.01.2007 19:04

No to umnie tak ciągle gram w Miłowie:)
Nina Kaliente:
Jest zerwała z donem i zamieszkała przezenie zbudowanym domkiem z Garzewym ma 4 dzieci:)(bo jadła ciągle galaretke)pracuje jaką fotomodelka w playboyu)
Dina Kaliente:
Jest z Mojej simki facetem (moja simcia zerwala z nim) Dina ma 1 dziecko i zmieniła frzure na rudo:)
Don Latario:
Zerwał z Kasandrą i mieszka z Córką burmistrza Miłowa:P (spaliłam wiem) i jest w ciązy:)don zmienił ubranie i pracoje jako stażysta nadal
Kasandra Cwir:
Zamieszkała z Marzycielem i ma 3 dzieci szczepan zerwał z Liliana i wyprowadziłam go do werone jest z julją:)
Monither Cwir:
Mieszka razem z bellą Ćwir i mają Aleksandra jet nastolatkiem i jest z angeliką i jest w ciązy poniewaz razem z moihterem sie nie zestarZała:) bo byla w dziwnowie:)

Nandelle 10.04.2007 15:47

Nina Kaliente:
Don zrobił jej bobasa i wychowuje sama małą ashley.Pokłuciła się z donem.
Dina Kaliente:
Wyszła za mąż za Morimiera jak on zmarł to wyszła za mąż za dona i mają bliźniaczki Kate i Lindsay.
Kasandra Cwir:Już Kasandra Marzyciel jak już wiadomo wzieła ślub z marzycielem i urodziła im się córeczka ale nie pamiętam jej imienia.
Szepan ja dorusł to ożenił sie z lilianą przyjemniaczek.
biedak: urodził jej się 3 syn. Zaczeła się spotykać z bogatym włochem i on zrobił jej dziecko urodzil się 4 syn zaręczyła się z tym włochem ,przeprowadziła do nowego dużego domu i na jej ślubie zmarl jej 4 syn bo się przegrzał a dalej nimi nie grałam.

Lizek 01.06.2007 15:25

HEHE, dużo tego :D

MIŁOWO
1. Ćwir (Mnie to chyba nikt nie przebije :D chodzi mi o dziecko, które się urodziło)
Bella (z Miłowa, nie z Dziwnowa) wróciła, "cudownym spodobem" (czytaj: SimPE :D) się odnalazła i ponownie pobrali się z Mortim :D A teraz najważniejsze - ma dziecko-kosmitkę (nazywa się chyba Dominika, nie pamiętam). Aleksander i ta Dominika są już nastolatkami. Czy ktoś z Was ma w grze kosmitę, który jest dzieckiem Belli? No :D
2. Ćwir i Marzyciel
Kasandra zerwała zaręczyny z Donem (bo to głupek:D) i wyszła za DARIUSZA Marzyciela (czemu Wy go mylicie ze Szczepanem? Dariusz to ojciec, Szczepan to nastoletni syn!xP).
3. Lotario (no i trochę Kaliente ;P)
Don spełnił swoje marzenia (rozkochać w sobie 5 simów, bara-bara z 5 simami, bara-bara w miejscu publicznym z 3 simami, gorące pocałunki z 5 simami xP), ale jego "radość" nie trwała zbyt długo, bo:
- Dina wreszcie zmądrzała, zerwała z Donem kontakty, wyszła za nadzianego kolesia, który ją kocha (i Dina go też) i jest (Dina, nie koleś) najlepszą przyjaciółką Kasandry (w końcu jadą na jednym wózku - obie z nich były oszukiwane przez Dona)
- Nina się opamiętała i podobnie jak siostra, zerwała kontakt z Donem, ale za późno. Zaszła w ciążę xP Zawsze się zastanawiałam, czemu wszyscy "robią" dziecko Ninie (z pomocą Dona, oczywiście :P), ale ktoś na tym forum przedstawił historię Niny i jej córeczki Tiny - spodobało mi się to i zrobiłam tak samo, Tina teraz jest słodką, nastoletnią brunetką :D "Kochany tatuś" miał w d... eee.... miał głęboko to, jak chowa się córunia (mówiłam, że to głupek xP:D), ale ostatnio zaczął się podlizywać Ninie - tyle, że teraz, to ona ma go gdzieś. Jest najlepszą przyjaciółką Kasandry i swej siostry (Diny).
4. Przyjemniak
Ten dureń Daniel przeżył bara-bara z pokojówką Kasią. Spotykali się coraz częściej. Pewnego dnia, jak zawsze, zaprosił ją do domu i zaczął z nią flirtować (swoją drogą, ta Kasia to też jest strasznie puszczalska - Don Lotario, Daniel, kto jeszcze? :P) i Marysia ich nakryła (oczywiście zrobiłam to specjalnie, żeby się z nim nie musiała męczyć :D) Rozwiodła się z nim, on się wyprowadził... gdy Liliana dowiedziała się, co ojciec zrobił matce, znienawidziła go i zaczęła odczuwać coś, czego wcześniej nie czuła... jakby... zaczynała współczuć mamie! Powoli między dziewczyną a Marysią przestało być tak źle. Tak samo polepszały się jej relacje z siostrą, Andżeliką. A ponieważ nie chciała mieć z ojcem nic wspólnego, swe rude włosy, które po nim odziedziczyła, przefarbowała na czarno - na taki kolor, jaki ma jej mama. Przestała się ubierać w te czarne ubrania (włosy czarne, OK, ale bez przesady :D) i teraz jej ulubionymi kolorami są ciemny fiolet, czerwień i jasna zieleń ;)
Obecnie z Andzią (Andżeliką :D) i mamą są najlepszymi przyjaciółkami. Liliana zrozumiała swoje błędy i jest spoko :)
5. Biedak
Biedakowie żyją sobie w szczęściu, bo przez SimPE przywróciłam tego faceta, męża Balbiny. Damian jest stałą sympatią Andżeliki, Błażej urósł i jest nastolatkiem, urodził się czarnowłosy Bartek, który też jest nastolatkiem xP (i chodzi z Tiną Kaliente)

DZIWNOWO
1. Dziwak (?)
Nic wielkiego, jeden gościu urodził kosmitkę (jakoś nigdy nie urodził mi się kosmita rodzaju męskiego xP). Potem drugi :D Ta pierwsza kosmitka ma na imię Solaris, a druga Wenus :P
2. Eeee.... Papużka?
Tego blondwłosego d.ebila wywaliłam, a ta ruda babeczka (ktoś już użył tego sformułowania) wyszła za tego, no... Nerwusa (tak też już ktoś zrobił :D ale jestem oryginalna) i mają dzieciaczki :D
3. Jakie oni mieli nazwisko... czekaj, zaraz sobie przypomnę, mam to na końcu języka... nie, naprawdę sobie przypomnę... tam był ten Technik Zapalnik, nie, czekaj, Zapalacz... no, ten... Zapylacz... WIEM! Kowal. :D
Jadźka (matka, żona, lecz nie kochanka xP) zmieniła fryz, makijaż (przeczytałam w jej biografii, że lubi kolor zielony, więc jak lubi, to ma - zielony makijaż za złoty sześćdziesiąt :D) i się wyprodzaiła. Wyprowedzła. Wypre... to znaczy się wyprowadziła. ;P
Jasiek dorósł (ta jego dziewczyna też, są po ślubie).

WRONA
Jaka wrona?
Ekhm, to znaczy...
WERONA ;P
1. Kapulet
Ten stary pryk (Konstanty) się wyprowadził, w domu jest trzech nastolatków. Julcia się przefarbowała na blond (to imię mi się kojarzy z blondem xP), Hermia ma dużo przyjaciół, Zerwała z tym bratem Romea, czekaj, to był Merkucjo? Taak. No to z nim zerwała. Tybaltem się nie zajęłam (poza jego włosami i makijażem :P)
2. Montek
Romeo, czemu ty jesteś Romeo?
Ekhem.
Romeo zmienił aspirację z Pragnienia romansowania na Pragnienie stworzenia rodziny(bo by się nie chciał ożenić z Julią), jest stałą sympatią Julii. Jak dorosną, wezmą ślub :D
3. Jutrzenka
Puk (ależ skomplikowane imię xP) pocałował na imprezie Hermię, co zauważył Merkucjo. Hermia mu (Merkucjowi) oświadczyła, że to koniec i na dowód miłości do Puka poszła w jego objęcia (a on był z tego bajdzio zadowolony :D)

Koniec. Huh...
:D

Aha - siostry Kaliente zmieniły aspiracje (obie mają Pragnienie stworzenia rodziny)

Edit:
Na koniec CIEKAWOSTKA:
Tytania i Oberon (Jutrzenka) się pobrali.
Konstanty Ildefons Gałczyński... ech....
To znaczy Konstanty KAPULET.... rozkochał w sobie... Oberona Jutrzenkę :D hehe :D Kiedy Tytania zasnęła (działo się to w domu Jutrzenek), Oberon zadzwonił po Konstantego i próbowali tego i owego.... ale Tytania ich przyłapała :D
Ale to taka ciekawostka, bo nie zapisałam wtedy gry oczywiście :D

Nasti 02.06.2007 20:58

Miłowo:

Ćwir: Kasandra zerwała z Donem Lotario i ożeniła się z Dariuszem Marzycielem. Mortimer romansuje z Diną Kaliente i z pokojówką Kasią. Aleksander jest nastolatkiem i na razie nie ma dziewczyny.

Marzyciel: Jak już pisałam Dariusz ożenił się z Kasandrą Ćwir. Jego syn Szczepan jest już dorosły, ale na razie mieszka z nimi, bo nie ma narzeczonej i pracuje jako biznesmen :D Aha, no i Kasandrze i Darkowi urodziła się mała córeczka, kolor skóry ma po mamie :)

Lotario: Don awansował na specjaliste i ma już sporo kasy. Cały czas romansuje, teraz ma w sumie 6 kochanek :laugh:

Biedak: Najstarszy syn Balbiny (nie pamietam jak miał na imię :shifty: ) już dorósł, drugi jest nastolatkiem a ona sama wraz z najmłodszym synem wyprowadziła sie do takiego sima co go stworzyłam i ożenili się. A tamci dwaj bracia mieszkaja razem, dorosły robi kariere i nie ma czasu na miłość a młodszy (nastolatek) ma dziewczyne co go zdradza ;)

Przyjemniak: Marysia i Daniel pogodzili się a ich uczucie odżyło na nowo, chociaż Daniel nadal romansuje ale jakoś mu sie udaje nie dac się złapać. Teraz są już emerytami a mają taką małą córeczke (małe dziecko) :D Andżelika i Lilianna dorosły, jedna jest policjantką a druga romansuje. No i oczywiście sie pogodziły :P

Hak: Urodził im się synek Emanuel :tu: , Lucyna jest nastolatką i ma chłopaka co jest takim miejscowym "playboyem" :smirk: Esmeralda robi karierę p[odczas gdy Jan marzy o dziesiątce dzieci :laugh:

Dziwnowo:

Dziwak: Jeden z braci ożenił się i wyprowadził. Pozostali dwaj wychowują swoje zielone dzieci (jeden ma syna, a drugi córkę), które już wkrótce staną sie nastolatkami.

Zmrok: Ta nastolatka dorosła i ożeniła się z Kowalem (kurde nie pamiętam imion :1smutny: ). Jej ciotka (?) umarła i teraz mieszkają w tym domu co po niej został. No i adoptowali syna :P

A resztą rodzin nie gram.
W Weronie też nie gram xP

karolcia92 03.06.2007 11:43

Ja gram Maxisowymi rodzinami tylko w Miłowie:
Ćwir(jak ja nie lubię tej rodziny)-Kasandra zerwała z Donem, bo kilka simowych minut przed ich ślubem, Don pocałował Ninę. Wcześniej Mortimer oświadczył się Dinie. Ściągnęłam boolPropem Bellę, przez co Mortimer musiał zerwać z panną Kaliente.

Lotario-Zmieniłam Donowi aspirację na Pragnienie Popularności i oświadczył się Ninie

Kaliente-Zmieniłam Ninie aspirację na Pragnienie Popularności, jest zaręczona z Donem i przeprowadziła się do niego. Dina poszukuje pracę.

Przyjemniak(moja ulubiona rodzinka)-Liliana i Andżelika pogodziły się, chociaż nieraz nad głową Andżeliki pojawia się wściekłość na siostrę :D Lili chodzi ze Szczepanem Marzycielem, a Andżela z Damianem Biedakiem. Marysia została wyrzucona z pracy, ponieważ wyskoczyło okienko z pracy, a ja wybrałam zlą opcję B) , ale zaraz do niej wróciła, tylko na najniższe stanowisko. Daniel dalej zdradza swoją żonę.

Biedak:Balbinie urósł brzuch i wygląda jakby połknęła balon :laugh: Błażej urósł(aktualnie jest dzieckiem), a Damian nadal chodzi z Andżeliką, myśli też o zmianie pracy(to znaczy ja myślę :) )
Resztą rodzin z Miłowa jeszcze nie grałam.

Jekaterina 07.06.2007 20:24

No to kolej na mnie
WERONA: Julia i Romeo się pobrali i mają 6 dzieci (same chłopy :O, Dawida, Michała, Patryka, Natana, Filipa i Szczepana). Ich rodzimy się pogodziły i są w jak najlepszej komitywie. U Jutrzenki grałam tylko Pukiem. Ożenił się z Hermią i niedługo będą mieli dziecko. To na tyle jeśli chodzi o Weronę
Miłowo: Siostry Przyjemniaczki się pogodziły i powychodziły za mąż. Na razie gram więcej Lilianą więc ma ona już trochę potomstwa ;P (4 dzieci, troje czarnych po tacie i jedno białe po mamie;]) Andżela jest w ciąży. U Ćwirów Mortimer już zlazł z tego świata, Kasandra wyszła za mąż i się nią nie zajmuje. Aleksander jest naukowcem i mieszka z mamą staruszką (sprowadziłam ją za pomocą wskrzeszoniomatu czy jakoś tak). Don jest z Kasią a siostry Kaliente założyły przytułek dla dzieci ;P tzn. adoptują ile sie da;]
no to na tyle;]

_czarna_mamba_ 09.06.2007 20:10

:>

Ja to z tych rodzin robię telenowele xD A aktualnie gram w Miłowie...zastanawiam się, czy nie stworzyć fotostory o tym. Telestory xD

Miłowo

Biedak: Damian wyprowadził się "na swoje" i Balbinka została sama z Błażejem, który jest już dorosły. Narazie nie rozgląda się za damami, to one za nim biegają... A Damian ożenił się z panną Andżelą, spodziewają się dziecka i choć są dorośli to nadal zachowuja sie jak dzieciaki.

Marzyciel: Darek został sam, ponieważ Szczepan wyprowadził się na swoje nowe mieszkanie. Darkowi wpadła w oko pani Marysia i sama Andżela Przyjemniaczek również... Szczepcio ożenił się z Lilą, lecz nie żyli szczęśliwie. Lila panicznie się go bała, bo ją gwałcił i zmuszał do seksu. Była z nim w ciąży, ale niestety mi przed chwilą umarła :( Nie wiem co jej się stało, udusiła się. Szczepan zaczął podrywać Andżelę...

Ćwir: Nie grałam jeszcze tą rodziną.

Przyjemniak: Między Marysią i Danielem jest źle. Daniel zdradza Marysię z Kasią Langerak, gdy tylko Maryśka jest w robocie. Śpi z nią godzinami, a biedna Kasia bezradnie to robi. A jak Marysia wróci to Danielek ją całuje, ale z nią nie spi xD U mnie ostatni raz spali ze sobą od narodzin bliźniaczek .

Lotario: Don zwabił do siebie Dinę i Ninę. Głupie siostry świata poza nim nie widzą, a on je zdradza nawet z Kaśką Langerak. Gdy Nina jest w robocie to zabawia się z Diną. A jak Nina wróci a Dina gdzieś spieprzy to sypia z Niną. A jak obu sióstr nie ma to sypia z Kaską Langerak. O kasandrze nie wpomina, zaręczył się z nią tak dla jaj.

Kaliente: Siorki przeprowadziły się do Dona.

Jak się cos zmieni to dopishe xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:21.