![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Hej wszystkim
Czy zostały już opublikowane zdięcia jaszczurek ? jestem ciekawa jak wyglądają :) |
Nie jeszcze nie dali zdjęć, nie wiadomo czy w ogóle będą, dotychczas pokazali jedynie żółwie i węże :)
|
Nmin, gram na najdłuższym życiu :).
Ich syn będzie homoseksualistą, już sobie zaplanowałem. Będzie miał trzy psy i będzie mieszkał ze swoim chłopakiem :P. |
A ja stworze simke,ktora bedzie mieszkala sama z dwoma psami i koniem. jej narzeczony bedzie mieszkal niedaleko i bedzie mial takie same rasy psow, aby mialy rasowe szczenieta :)
Ja zwykle jeszcze uzywam kodu na pragnienia, bo sama chce im wyznaczac kiedy maja isc spac, jesc i kapac sie. |
A ja zacznę nową grę w Apallosa Plains i zaadoptuję którąś z gotowych rodzin, z dużym domem i najlepiej od razu z koniem lub dwoma. Ewentualnie stworzę tam nową rodzinę, ale to dopiero po tym jak powstaną wznowienia modów i tylko, jeśli mieścina mi się spodoba. Gdy zainstalowałam Po Zmroku to nie planowałam grać w Bridgeport. Stworzyłam jedną Simkę, którą chciałam przetestować możliwości PZ i nowe miasto. Nie spodziewałam się, że z jednej Simki zrobi się 7, czy 8, pokoleń. Nie wykluczam, że podobnie będzie po instalacji Zwierzaków i zabawie w Apallosa Plains. Ostatecznie tamto miasto jest już w pełni przystosowane do życia ze zwierzętami. Nie trzeba martwić się gdzie upchnąć parcele typowo dla zwierząt. Myślę też o rozpoczęciu nowej gry w Bridgeport i Sunset Valley, by zobaczyć jak oni upchnęli nowe parcele. Jeśli jakoś znośnie to może przeniosę ludzi z moich zapisów do nowych wersji miast (Jak tylko Twallan napisze nową wersję NRaas Porter'a). Wtedy miałabym rozlokowanie najważniejszych parceli publicznych z głowy. To tyle tytułem wykładu, miałam wenę :P
|
Ja też gram na epickim ale ustawiam długość dla każdej grupy wiekowej . I mojej obecnej rodzince dam kota ;) . Bardzo mi się podobają koty w the sims 3 są o wiele bardziej słodkie niż w the sims 2 ;).
|
Ja stworzę nową rodzinkę (Jedną dziewczynę) stworzę jej kota Pucia i kocicę Siamprę (Koty z rl ) może jakiegoś psa i konia ^^ później poszukam jakiś przybłęd i będę je krzyżować ze sobą <3 Oczywiście w tym nowym mieście ;p Nie mogę się doczekać tego dodatku !
|
Ja już też ma plany na TS3: Zwierzaki : ) I również zacznę grę w nowym mieście, aby poznac wszystkie możliwości gry.
|
Tak, mi się wydaje że to nowe miasto ma bardzo fajny klimat taki wiejski klimacik ;). No i meble które dojdą w dodatku. Zwierzaki urozmaicą grę już się, nie mogę doczekać aż moje simy będą mogły mieć kota lub konika ;). Na sam początek dam kota a potem może zdecyduje się na konia jak już się zapoznam z dodatkiem.Okolica jest całkiem ładna tylko trochę taka mała jest.
|
a ja stworzę sobie matkę i córke coś w stylu serialu Gilmore Girls :D będą miały psa i kota :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:09. |