![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Chciałabym zapytać o jeszcze jedno, w sprawie tych dodatków z neta ... wszystkie które ściągłam dałam do folderu Packages umieszczonego w folderze Mods umieszczonego w The Sims 3 itd. Wypakowałam je tam a i tak nie ma ich w grze. Co mam z tym zrobić ?
|
Bo ich się nigdzie nie kopiuje tylko instaluje za pomocą programu helper monkey
Tu masz |
No ale co mam z nimi potem zrobić ? Mam dać do jakiegoś docelowego folderu czy co ... ?
|
Tak myślałem że nie będziesz wiedziała jak nim instalować dodatki i już chciałem napisać mini-poradnik w poprzednim poście ale mi się nie chciało , a więc .
1.Ściągnij program helper monkey stąd http://www.modthesims.info/download.php?t=344611 . 2.Zainstaluj. 3.Wybierz dodatek który chcesz zainstalować kliknij na niego PPM[prawy przycisk myszy] po czym kliknij Install to sims 3 . 4.Po kliknięciu nie pojawi się żaden komunikat itp. ale dodatek będzie zainstalowany prawidłowo. 5.To wszystko mam nadzieje że to ci pomogło . |
Cytat:
|
Yyyy... Włącz postęp historii?
|
"Nowa gra" to tak jakby nowe otoczenie albo gra po reinstalece - wszystko w otoczeniu jest nienaruszone.
Do grania rodznami na jednym zapisie służy opcja "edytuj miasto" > "zmień aktywną rodzinę". I już można grać a druga rodzina żyje sobie dalej, można ją odwiedzić i sprawdzić jak się miewa. |
Aaa, myślałam, że ta opcja służy do przestawiania i edytowania parceli, nie używałam jej jeszcze. Bardzo dziękuję :)
|
Młodzi dorośli - Nie mają jeszcze zmarszczek, wyglądają o duużo młodziej.
Dorośli - Mogą mieć zmarszczki, czepiać się dzieciaków, wyglądają jak emeryci. ;] |
Gdzie odbywają się imprezy miejskie (czy jakoś tak), gdzie można dawać występy?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:55. |