![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Podoba mi się to, że będą chodzić stadkami, ale czemu one wszystkie takie same na tym screenie? ;D i ciekawe czy będą miały imiona tak jak w Sims 2, czy np Koń 1, Koń 2 itd .. xd
EDIT: Tutaj na tym screenie z końmi, z tyłu widać drzewo z dziuplą :D Może tutaj będą mogły wchodzić wiewiórki? :D |
a może one nie będą miały imion. przecież są dzikie.
zastanawiam się też , czy zwierzaki będą miały nazwisko takie jak w rodzinie. wolałabym nie. jak to na przykład wygląda : puszek schwarzenegger :/ |
Cytat:
No właśnie nie byłam pewna :) |
Skąd imiona u dzikich koni? Z tym nazwiskiem u zwierząt to mi wszystko jedno w sumie.
|
Chodzi mi o to, że jak w sims 2 wchodziły na twoją parcelę zwierzęta psy i koty to miały imiona i czy teraz też tak będzie xd
|
Koniki słodkie, ale te terraria.... MIODZIO! Bałam się, że dadzą znowu jakieś miniaturowe karcery dla drobnej zwierzyny, przecież to chomiko-świnko-szynszyloniewiadomo co z dwójki miało taką malutką tą klatkę... Klatka dla papugi jest taka jak w dwójce, może da się ją wypuszczać, inaczej ta klatka byłaby nieco za mała. I mam nadzieję, że dopracują wypuszczanie papugi. W dwójce potrafiła sobie sama otworzyć drzwi do pokojów i latała po całym piętrze, nie uciekała nawet jakby postawić otwartą klatkę na podwórku, nienaturalne. No i mogłaby zachowywać się jak papuga, czyli nie, że lot po domu i powrót do klatki, ale żeby siadała na różnych obiektach czy coś.
Myślę, że ten gryzoń to koszatniczka, ale pewna nie jestem. http://www.google.pl/search?q=koszat...2&ved=0CCMQsAQ Sami porównajcie. Jak na szynszyla to za mało puchate, zwłaszcza ogon i uszy nie pasują mi do szylków, a ja miałam kiedyś szykli i szylek to to nie jest, ale bardzo możliwe, że koszatniczka. |
Cytat:
|
to może być też myszoskoczek, suseł, albo wiewiórka. wiewiórki też można trzymać w domu
|
Nie trzymałabym wiewióry w domu to takie... nieetyczne. Na myszoskoczka za duże, miałam kiedyś (brat właściwie), one są nieco mniejsze od chomika syryjskiego.
|
W ogóle te zwierzęta powinny żyć na wolności. Nam się tylko wydaje, że one lubią nasze pieszczoty, a one to po prostu tolerują bo muszą. Jedynie psy nas kochają :). No i może konie i koty... I ptaki nas lubią :P.
Terraria są super. Mogliby jeszcze dodać jakieś większe akwarium, żeby te ryby były naturalnych wielkości, a nie zminiaturyzowane. Bardzo bym chciał w grze mieć szympansa lub inną małpę. Chociażby szerokonose takie jak marmozety... W rzeczywistości są zbyt drogie :). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:16. |