![]() |
Odp: Pomysły na imiona i nazwiska Simów
Imiona żeńskie: Rachel, Phobe, Monika, Nikola, Nina, Gosia, Ania, Kasia, Jill, Amy, Sandra, Lilly, Lisa i jeszcze więcej ;)
Męskie: Ben, Dan, Brad, Justin, Jon, Jack, Patrick, Adam, Matt, Gary, Peter, Mark, Piotr, Kuba itd. Nazwiska: Wymyślam np. Drzewo, Kula, snow, verbs coś tego typu :) |
Ja czesto biore z ksiazek, ktore czytam, zarowno imiona jak i nzawiska. :)
Przewaznie sa to imiona i nazwiska zagraniczne. A imiona ktore mi sie podobaja : Scott, Colin, Trevor, Austin, Ryan, Jesse, Paul, Connie, Gwen, Sue (susannah), Carmen, Veronica, Rachel, Heather, Kirsten, Tawny, Tracy, Shannon, Grace A co do nazwisk to polecam to : http://pl.wikipedia.org/wiki/Najpopu...a_%C5%9Bwiecie bardzo przydatne ;) |
Żęskie : Alex , Sara , Lola , Carolina , Christina , Vanessa , Cler , Coka , Gabriela
Męskie : Sam , Dany , Luiz , Carol , Chris , Zene , Varen , Jens , Coss , Gabriel |
Ostatnio używam takich :
|
Ja ostatnio nadałem takie imiona:
Żeńskie: Natalia, Bożenna, Weronika, Nina, Antonina, Lilia, Sabrina, Marietta Męskie: Piotr, Filip, Roger, Bazyl, Kosma, Salwin, Jan Maria ;) |
Po kilka ; ]
Męskie: Daniel,Damian, Dan, Jared, Alejandro (xD) ,Freddie, Alex Żeńskie: Rose, Rosa, Mallory, Diana, Bella (:>) ,Violetta ,Jennifer |
* Żeńskie: Claire <3, Florence, Madeline, Rebeca, Maria, Clemence, Morrigan, Bella, Alicja, Helena (:D), Paulina, Wioletta, Laura, Grace, Lidia, Julia (ew. Juliet), Gabrielle, Angela, Lea, Aurelia, Amelia, Blanka, Celine, Charlotte, Diana, Elizabeth, Felicja, Łucja, Hanna, Isabel (ew. Izabella, Izabelle)...
* Męskie: Ethan, Nathaniel, Alistair, Marcus, Eryk, Mateusz, Piotr, Daniel, Darek, Krystian (ew. Christian), Patryk, Amadeusz, Lucjusz, Robert, Wiktor (ew. Victor), Blake, Drake, Gabriel, Hektor, Louis, Bernard, Adam, Cezar, Gerard, Jacques, Jason, Julius... |
Ja zawsze daję jakieś imię z kalendarza, akurat takie, na jakie mi wzrok padnie.
Nazwiska? W większości polskie, takie, żeby się odmieniały dla mężczyzn i dla kobiet np. Widelec, Sofa, Kabina, Kabanos, Karabin, Kuchenka Swoją drogą to zabójczo brzmi : Tadek Karabin Emilia Kuchenka ; ) pozdro |
Cytat:
Imiona biorę z kalendarza lub listy imion, a nazwiska biorę od przedmiotów. Mam np. Bognę Spinacz i Elizę Wiertarkę. |
Eliza Wiertarka :D szczere ja:
żeńskie-Iza,Bella,Rose,Lily,Maja,Ewa,Kamila,Adrianna,W(V)i ola,Jola itd. męskie-Don(:D:D:D:D:D:D:D),Vic(Victor),Josh,Marek.Bartek, Mateusz itd. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:46. |