TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Który wiek u simów jest najlepszy? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13100)

lukas300 27.08.2008 18:56

Odp: Który wiek u simów jest najlepszy?

najlepszy jest dorosły zwłaszcza w TS2 WB

Zero 28.08.2008 07:45

Według mnie, najlepszy jest nastolatek. Ale zagłosowałem na dorosłego, bo ma więcej opcji, więcej ubrań, i wogóle przyjemniej się nim gra. Nastolatek, za to musi chodzićdo szkoły (bleh), lekcje trzeba odrabiać, potem tylko kilka godzin (simowych) ma dla siebie. I tak dalej..

zuza11 28.08.2008 08:19

dla mnie najfajniejszy wiek to nastolatek i dorosły ma się więcej opcji

Elastyna 28.08.2008 08:30

Dziecko i Nastolatek. Tylko szkoda, że często długo odrabiają lekcje i nie mają zbyt wiele czasu dla znajomych...

Spela 31.08.2008 16:27

Według mnie najlepszy wiek to Nastolatek.
Mają dużo opcji (Chociaż nie aż tak dużo jak dorośli),i w ogóle.

Alisha 11.09.2008 18:22

Cytat:

Napisał Adams (Post 851827)
Najbardziej lubię grać bobasami :) Nastolatki też fajne, ale musiałbym się nauczyć uciekać z domu bo nie wiem jak to się robi.

Dzwonisz do kumpla/kumpeli pod opcjá ,,Wymknij sie z domu". Jesli masz z nim/niá dobre kontakty to przychodzi o 1.00 (w nocy; AM).

Cytat:

Napisał Ritty (Post 852792)
Bobas - bardzo fajny wiek, ale za krótki. Nigdy mi się nie udało nauczyć bobasa mówienia, chodzenia i załatwiania potrzeb w nocniku. Zawsze tylko jedną, ewentualnie dwie z tych rzeczy. (...)

Uzyj kodu aspirationPoints i dopisz 7000. Tyle wystarczy na mleko Homogeniusz. Daj swojemu toddler'kowi (malemu dziecku) platynowa aspiracje (aspirationLevel 5) i daj mu mleko. Kiedy sie napijé to bedzie sie szybcciej uczyl wszystkiego, dziéki czemu zdázysz go/já nauczy wszystkiego.

mamrot 12.09.2008 16:50

Ja najbardziej lubię grać nastolatkami i dorosłymi.

Alusiaczek 19.09.2008 18:55

Według mnie to nastolatek tylko zeby prac domowych nie przynosil

Alisha 19.09.2008 19:02

Cytat:

Napisał Alusiaczek (Post 864962)
Według mnie to nastolatek tylko zeby prac domowych nie przynosil

Da sié usunac prace domowa! Jak? Wpisujesz moveObjects on, kladziesz prace domowa (np. na stole) i usuwasz objekt, na którym lezy praca domowa! Sprytne, co? Sama to rozgryzlam.

Analisse 17.10.2008 13:31

Najbardziej lubie grać dorosłymi simami, jest więcej opcji. Nastolatkowie też nie są źli, pierwsza miłość, pierwszy pocałunek. Ale nie ma to jak dorosły sim.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:18.