TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Harry Potter i żródło życia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16500)

annaa 13.06.2005 22:02

Ja wprost NIE MOGĘ ŚCIERPIEĆ gdy ktoś pisze fotostory, opowiadanie lub podobną formę literacką, zaczerpując wątki z Harrego Pottera. J.K Rowling nikt nie dorasta do pięt, jeśli chodzi o pisanie i trochę mnie śmieszy, hdy ktoś próbuje ją naśladować i wykorzystuje świat pieczołowicie tworzony przez autorkę, osadzając w nim swojego bohatera z własną fabułą. Jednakże pomysł sam w sobie nie jest zły. Ale to, co chcę przedewszystkim zaznaczyć, to to, że jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem zdjęć. Są wykonane świetnie no i ten Hogwart... Zdaję sobie sprawę, że jest ściągnięty z internetu, ale został dobrze wykorzystany. Najbardziej podoba mi się pokój wspólny gryfonów. Jedna uwaga: posągiem przed wejściem z całą penwością nie był i nie jest posąg anioła, i druga uwaga, hasło do gabinetu Dumbledora to zawsze nazwa jakichś słodyczy ze świata czarodziejów.
Mimo mojej ogrrrrromnej niechęci do pseudo potterowskich opowiadań, czekam na następny odcinek.

Nadine 14.06.2005 11:58

Cytat:

Napisał annaa
a wprost NIE MOGĘ ŚCIERPIEĆ gdy ktoś pisze fotostory, opowiadanie lub podobną formę literacką, zaczerpując wątki z Harrego Pottera. J.K Rowling nikt nie dorasta do pięt, jeśli chodzi o pisanie

Moja droga chyba nie chodzi ci o to że J.K Rowling
pisze najlepiej na świecie??!!
Bo mi np. O wiele bardziej podoba się styl pisania
Lemony Snicket'a(SNZ),Ann Brashers(Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów"),Jacqeline Wilson("Dziewczyny się zakochują","Dziewczynka z Walizkami","Podwójna Rola"),Georgi Byng("Niezywkła księga hipnotyzmu Molly Mon") i inne autorki/autorzy.A tak apropo
kiedy NAST>PART>?

Snake Eye 14.06.2005 12:32

Cytat:

Napisał annaa
Ja wprost NIE MOGĘ ŚCIERPIEĆ gdy ktoś pisze fotostory, opowiadanie lub podobną formę literacką, zaczerpując wątki z Harrego Pottera. J.K Rowling nikt nie dorasta do pięt, jeśli chodzi o pisanie i trochę mnie śmieszy, hdy ktoś próbuje ją naśladować i wykorzystuje świat pieczołowicie tworzony przez autorkę, osadzając w nim swojego bohatera z własną fabułą.

Wiesz co??????J.K Rowling wiele osób nie zna!!!To sie nie czepiaj gdy ktoś wzoruje się na niej!!!!Na moim autorytece=ie Marilyn Monroe też mnóstwo osób się wzoruje i co???(mam na myśli Christinę Agulierę,Madonne czy też Suzie Kennedy)I śmieszy mnie to że próbują jej dorównać robiąc z siebie pośmiewisko xP.A co do Fs bardzo ciekawe zdjęcia,fs nie czutałem bo mi sie nie chce.Rozwala mnie Hogwart ;( przypomina mi czasy kiedy grałem w HP ;(
Zdjęcia dobrane w odpowiedznim momenci (chodzi mi o mimikę twarzy i gesty bohaterów)Daję 10/10

czar 15.06.2005 17:59

Zapowiedź

A już w kolejnym odcinku:

Co się stanie z Davidem?
Czy będzie to miało wpływ na jego relacje z "nieświętą trójcą"?
Pojawi się długo wyczekiwany Hagrid.

I standardowo: Szczegóły oraz odpowiedzi na powyższe pytania znajdziecie w VI odcinku FS "Harry Potter i Źródło Zycia", który ukaże się już wkrótce!

P.S. nie pytajcie już o konkretną datę... po prostu czekajcie, proszę :)

EDIT: madziaq, dziekuje ze zwrocilas na to uwage, przepraszam za ten drobny blad...

madziaq 15.06.2005 18:08

IV??? eh... dziwne... ale to potter. wystarczy rozdzka nie? a co do zamku, w koncu go sciagnales czy sam zrobiles?

Tidus2004 15.06.2005 18:20

Cytat:

Napisał madziaq
IV??? eh... dziwne... ale to potter. wystarczy rozdzka nie? a co do zamku, w koncu go sciagnales czy sam zrobiles?

Ściągnąłem, ściągnąłem, ściągnąłem, i jeszcze raz ŚCIĄGNĄŁEM......

Terierek 15.06.2005 18:25

Tekst dobry i zdiatka tez ale ja NIECIERPIĘ harrego pottrra

Angel com 15.06.2005 19:38

No plis Tidus2004 i czar. Odcinek. Mam nadzieję że w wakację bedziecie częściej dawać odcinki.

.::Kiko::. 20.06.2005 14:29

yhy

Cytat:

Napisał Nox
poprostu śmefne xP beznadzieja............>

yhy smieszne fajne masz nick Nox ja przeciwzaklecie do Lumos ;P ;P ;P ;P

Clovsii 21.06.2005 14:16

no, no, no..

hmm.. Fajne! bardzo mi się podoba ! może dlatego że sama jak głupia czekam na 6 tom Harry'ego Potter'a heeh :P masz niezłe fotki!

masz u mnie 9/10 mialam dac 10 ale doszlam do wniosku ze niechce przesadzac
5 odcinek byl najlepszy ale przez reszte daje 9 :P

Pozdrawiam :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:18.