![]() |
Cytat:
|
Ja mam pytanie - gdzie można się zaopatrzyć w perfumy? (woda kolonska)
|
Cytat:
|
Cytat:
I już wiem, co się stało z tym podjazdem :o))) Może komuś się ta informacja przyda.Otóż: przy budowaniu podjazdu należy BEZWGLĘNIE wyłączyć funkcję "moveobjects". Wtedy łapka "puszcza" podjazd i wszystko jest ok. Buziaki i dzięki za pomoc :o))) |
kody nie dzialaja :(
ja mam takie pytanko;
jak wiekszosc wie, grac w simsy z kodami jest o wiele fajniej i przyjemniej :) ja mam taki problem; jaka kombinacja klawiszy otworzyc okienko do wpisania kodow? mam simsy studia i nz i za nic ctrl + shift + c nie dziala ;/ zanim zainstalowalam oba dodatki wszystko dzialalo.... co to moze byc? |
Miałem ten sam problem. Jeśli masz zainstalowany program Cursor XP, a nie chcesz go kasować. To wejdż w panel sterowania->mysz->zakładka cursor XP-> Opcje->właściwości->Uruchom program Cursor XP za pomocą otwierasz to i klikasz delete.
Cytat:
berata edit: Nie pisze się 2 postów pod rząd! |
Cytat:
Ja tego nie próbowała, bo nie mam alni na studiach ani nocnego życia, a w zwykłych mi działa normalnie [Ctrl][Shift][C]. B) |
oka... ja mam znow dwa pytanie
1. o co chodzi z poczta milosna i jak ja "uzywac" / dostawac ja 2. o co chodzi z aspiracja smazonego sera :O byla cos takiego chyba |
Cytat:
2. Po prostu, sim wiąże wszystko ze smażonym serem ;) chce jeść ser czy rzeczy serowe. |
a jak zdobyc ta aspiracje smazonego sera?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:57. |