![]() |
Odp: Wredna, besztająca baba:/:/
Ja miałam Simkę, zbubowałam klubik, taki o -bar, 6 stoliczków, restauracyjka, parkiet - no i moja simka ( Marysia :P ) usiadła przy barze i piła drinka, gadając z jakimś facecikiem. Mrs. Zadecka usiadła i myślałam, że wypije drinka. Ale niee, siedziała i lampiła się na mnie, jakby w życiu nie widziała blondynki w dzinsach i bluzce na ramiączkach.
Odeszłam na parkiet coby potańcować i wyskakuje okienko ,,Beszta'' zbeształa, simka przeprosiła, poszła potańcować, i wróciła do rozmowy z tym facetem, rozmowa --> przytulanie --> całowanie, a Mrs. Zadecka cały czas chciała besztać, a ja anulowałałam i tak cały czas - anuluj, anuluj, anuluj. I chodziła za mną po całej parceli B) |
Alicia- hehe xD
A mnie zawsze tą swoją torebeczką wali a później odchodzi i zaczyna szyć na szydełku xD |
Nie lubię jej, kurczę xDD
Chociaż mnie śmieszy XD |
Dokładnie, ja ją tam lubię. Może dlatego, że nigdy nie zachowuję się niegrzecznie :D
|
@up: Jak to nigdy nie zachowuje się niegrzecznie? o.O
|
Czyli nie latam w bikini po klubie, nie całuję się z mężczyzną, lub kobietą i takie inne (oczywiście jak jest w pobliżu :P)
@down: no raczej ;) |
Aa... Czyli, że u ciebie :D
Myślałem, że mówisz ogólnie :P P.S. Rozumiem, że wypowiadałaś się teraz w imieniu simów ;D |
Heh,moich simów przyłapała na bara-bara w męskiej toalecie;)
|
U mnie spotkałam Zadecką ZNOWU i wzięłam kod boolProp[...] i na nią z Shiftem i coś wybrałam, ze moja simka emerytka [Oliwka Widmo] miała jej ciuchy o.O Ale potem ją umalowałam, zmienilam wlosy, wzielam zaprojektuj ubranie no i juz po klopocie ;)
|
@up: Widziałem gdzieś już tego posta xD
Pokażesz nam tę wielką metamorfozę? ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:40. |