TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   'Nietypowy" prezent (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27297)

Dżiglipaff 16.01.2011 10:56

Odp: 'Nietypowy" prezent

zawsze zapominam przestawic/sprzedac od razu tego prezentu i u simow, ktorzy mieszkasza w apartamentowcach stoi po kilka wiez stereo, telewizorow, luster etc przed drzwiami, bo po zapisaniu gry nie da sie tego przeniesc xD
potem korzystaja z tego wszyscy sasiedzi, a moje ludziki maja problemy z dostaniem sie do mieszkania, bo wszystko zastawia drzwi : D
Cytat:

Napisał .mirror (Post 1348576)
Może w Deluxe, bo to jest podstawka + NŻ, ale w samej podstawce nie ma możliwości umawiania się na randki. No ale są ludzie i taborety.

mozna umawiac sie na spotkania na parceli publicznej, ale to nadal nie randki~

kessaris 27.01.2011 20:17

Cytat:

Napisał Dżiglipaff (Post 1348588)
zawsze zapominam przestawic/sprzedac od razu tego prezentu i u simow, ktorzy mieszkasza w apartamentowcach stoi po kilka wiez stereo, telewizorow, luster etc przed drzwiami, bo po zapisaniu gry nie da sie tego przeniesc xD
potem korzystaja z tego wszyscy sasiedzi, a moje ludziki maja problemy z dostaniem sie do mieszkania, bo wszystko zastawia drzwi : D

mozna umawiac sie na spotkania na parceli publicznej, ale to nadal nie randki~

U mnie jest tak samo, tylko że przed drzwiami mojego sima stoi jacuzzi xd Dobrze że mój sim nauczył się teleportacji bo by się w ogóle nie wydostał z mieszkania.

Emma09041999 05.10.2011 14:23

Moja simka dostała kiedyś teleskop ;)

Cytat:

Napisał kessaris (Post 1353608)
U mnie jest tak samo, tylko że przed drzwiami mojego sima stoi jacuzzi xd Dobrze że mój sim nauczył się teleportacji bo by się w ogóle nie wydostał z mieszkania.

To samo było z Simką mojej koleżanki... Tyle że jej chłopak przyniósł fortepian :D Zatarasował drzwi i simka nie mogła wyjść... Musiała sie przeprowadzić :(

Filleable 03.11.2011 13:17

Ja rzadko na randki chodzę i tylko raz dostałam prezent - wiele razy już wspominany dywan "Wspomnienie" :D

amelkaamelka2 18.04.2012 18:48

Mi pianino i stół do warcab dali. Nic dziwnego ten co dał to bogaty sim!:D

Brukselka 25.04.2012 16:07

Ja dostałam konsole DJa i teleskop
(ten droższy)
A prezenty kiedyś przyniosły mi pecha. Na Twikki zaręczyłam się z miejscowym i nawiązałam 3 romanse- oczywiście randki były. Wróciłam do domku, i przez Swatkę umówiłam się z facetem. W trakcie ranki wpadli tamci faceci z wakacji z kwiatkami. Wszyscy obrazili się na moją simkę. A to wszystko przez TE PREZENTY :/

Larisa93 15.05.2012 15:23

Ja mam zawsze tak samo : Gdy Randka jest na najwyższym poziomie - Radio to duuze, gdy jest na niższym bukiet kwiatów, jeszcze niższy - jedna róża, a gdy jest mega kiepska - 'śmierdzącą' niespodziankę, lub list. ;d inne prezenty mi sie jeszcze nie zdarzyły.. a! raz był teleskop.

Madame Marmolini 31.08.2015 14:52

Och, mi z reguły simy po randce przynoszą kwiaty. A jak są to prezenty, to zazwyczaj jest to popiersie Typolda lub teleskop. Raz dostałam fontannę:dontsay:

Nusso 31.08.2015 15:22

Prawdę mówią nigdy mi nic nie przyniesiono, prócz kwiatów :disapproval:

miłośniczka zwierząt 31.08.2015 17:24

U mnie się raz telewizor i wieża stereo trafiła

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:35.