![]() |
|
Odp: 'Nietypowy" prezent
zawsze zapominam przestawic/sprzedac od razu tego prezentu i u simow, ktorzy mieszkasza w apartamentowcach stoi po kilka wiez stereo, telewizorow, luster etc przed drzwiami, bo po zapisaniu gry nie da sie tego przeniesc xD
potem korzystaja z tego wszyscy sasiedzi, a moje ludziki maja problemy z dostaniem sie do mieszkania, bo wszystko zastawia drzwi : D Cytat:
|
Cytat:
U mnie jest tak samo, tylko że przed drzwiami mojego sima stoi jacuzzi xd Dobrze że mój sim nauczył się teleportacji bo by się w ogóle nie wydostał z mieszkania. |
Moja simka dostała kiedyś teleskop ;)
Cytat:
|
Ja rzadko na randki chodzę i tylko raz dostałam prezent - wiele razy już wspominany dywan "Wspomnienie" :D
|
Mi pianino i stół do warcab dali. Nic dziwnego ten co dał to bogaty sim!:D
|
Ja dostałam konsole DJa i teleskop
(ten droższy) A prezenty kiedyś przyniosły mi pecha. Na Twikki zaręczyłam się z miejscowym i nawiązałam 3 romanse- oczywiście randki były. Wróciłam do domku, i przez Swatkę umówiłam się z facetem. W trakcie ranki wpadli tamci faceci z wakacji z kwiatkami. Wszyscy obrazili się na moją simkę. A to wszystko przez TE PREZENTY :/ |
Ja mam zawsze tak samo : Gdy Randka jest na najwyższym poziomie - Radio to duuze, gdy jest na niższym bukiet kwiatów, jeszcze niższy - jedna róża, a gdy jest mega kiepska - 'śmierdzącą' niespodziankę, lub list. ;d inne prezenty mi sie jeszcze nie zdarzyły.. a! raz był teleskop.
|
Och, mi z reguły simy po randce przynoszą kwiaty. A jak są to prezenty, to zazwyczaj jest to popiersie Typolda lub teleskop. Raz dostałam fontannę:dontsay:
|
Prawdę mówią nigdy mi nic nie przyniesiono, prócz kwiatów :disapproval:
|
U mnie się raz telewizor i wieża stereo trafiła
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:35. |
|