![]() |
Cytat:
Nie no spoko!!! :D :D :D :D :D :D :D |
Cytat:
|
no można :D i ta tancerka zabawia sima zormawia z nim masuje mu kark :D jest całkiem nezła - tylko szkoda że taka różowa... <_<
|
Troszkę ja na temat, albo nie :P Wiem jak dzieci mogą zdobywać składniki. Właśnie wam napiszę :lol:
Muchomory: siadając na muchomorkowym krześle Smocze łzy: Łaskocząc smoka(którego trzeba kupić w Abrakadabrowie) Smocza łuska: Czesząc smoka(czy jakoś tam nie pamiętam :P ) |
zapomniałaś jeszcze o pyle wróżek - bawiąc sie zabawkami z tego nowego kuferka :P
ale to chyba też już ktoś kiedyś pisał... <_< |
Jak zdobyć nektar z jagód bzu czarnego? Zdaje mi się, że przez pomieszanie jagód z cukrem... Ale gdzie i jak???
|
Do zrobienia nektaru z jagód czarnego bzu potrzebujesz:
1. prasownicy do robienia nektaru 2. cukru, który za simoleony kupisz w abrakadabrowie (1 szt na jeden nektar) 3. jagód czarnego bzu, które możesz albo: - kupić w abrakadabrowie (2 szt na nektar) - albo wychodować we własnym ogródku, ale wtedy potrzebujesz krzak czarnego bzu ( kupisz w abrakadabrowie) oraz pola pod sadzonke - w trybie budowania pod choinką - nazywa się o ile dobrze pamiętam plec pleciugo. Wtedy na takim polu sadzisz krzak czarnego bzu i ładnie pielęgnujesz albo używasz czaru "cudowny ogród" i masz jagody czarnego bzu. Do zrobienia nektaru dodajesz 2 owoce czarnego bzu i cukier i wyrabiasz nektar. Smacznego :P Pozdrawiam smakoszy nektarów wszelakich ^_^ B) |
Też tego szukałam...w celach nie konsumpcji, ale zdobycia kurczaka.
|
a czy ktoś odkrył tajemne czary??
|
Zong, kup sobie książke kucharską.
Znajdziesz ją w "RÓŻNE" ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:08. |