![]() |
Odp: Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza?
Ja nie udzielam rad co kupić, bo powinieneś sam zadecydować co Ci się podoba i co uważasz za słuszne, by wydać tyle pieniędzy.
Nie wiem czy już pisałem, które ja preferuję, ale chyba nie także: 1. Cztery Pory Roku - moje ukochane 1. Własny Biznes - uwielbiam tak samo jak podróże, więc również pierwsze miejsce 2. Czas Wolny - te zainteresowania, szycie itd. SUPER! |
Wiem ale mi chodzi o jakieś rady wskazówki cokolwiek
może wam wymienię co chce kupić - Na Studiach powód- nie wiem co zrobić z córką Lily jako nastolatka ma zbyt małą płatną pracę i nie wiem co z tym fantem zrobić - Własny Biznes powód- większość owoców i warzyw zebranych z ogrodu idą na soki otworzyłbym warzywniak i sprzedałbym te uprawy. - Zwierzaki powód - u rodziny Hakielów ogród jest tak zapuszczony że aż się prosi,żeby przyszedł wilk i mnie ugryzł u Lupinów powodem jest,że orginalny Remus jest Wilkołakiem ściągnąłem jego i skin i to wszystko |
Pomagaliśmy ci już wcześniej... Przejrzyj to i wybierz najodpowiedniejszy dodatek .
|
Nie chcecie mi pomóc w wyborze patrząc na wyniki ankiety i sugerując się nią nada prowadzi CPR za nim jest podróże, potem widzę,że jest Nocne Życie i gwa dodatki zajmują 3 miejsce WB i Zw
Sugerując się tą ankietą pozostaje mi tylko jeden dodatek będę zbierał pieniądze na Własny Biznes (wczoraj nadarzyła sie okazja ale mamy nie było w domu a przyszła moja renta pech) |
Ja zaznaczyłam wszystko :D :P
|
Teraz sprecyzuję swoją wypowiedź - Cztery Pory Roku i Czas Wolny ;)
|
Sorry,że nie na temat ale zapytam
czy we WB i OŻ dochodzą nowe ścieżki pracy |
We WB nie, bo tam możesz otworzyć własny biznes (to po co ci ścieżki karier?)
A w OŻ to prawdę mówiąc nie pamiętam... |
Dobra dzięki Nysia
Zbieram kasę na WB zresztą już wiem co będzie dalej. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:55. |