![]()  | 

Odp: Co sądzisz o tym forum ? 

skończcie, naprawdę, a ściślej mówiąc - skończcie złe konto i kubuss, bo czuję się z jednej strony zalana humorem klozetowym, a z drugiej wazeliną. 
	żebyście nie czuli się cenzurowani usuwam tylko część postów, ale nie kontynuujcie już tej dyskusji.  | 

Forum bardzo mi się podoba i wszystko pasuje. Fajnie, że istenieje temat do offtopu i inne, co można rozmawiać nie tylko o sims, a także poznawać ludzi. Fajnie jest to, że wszystko jest posegregowane, czyli, że nie ma jednego tematu do sims 2, tylko podzielone na dodatki i można się wypowiedzieć.  Ogólnie jest super i nic bym nie zmieniała. Pozdrawiam. 
	 | 

Hej, ja nie chce wywolywac zadnych klótni... :( 
	 | 

No więc tak. Uwielbiam to forum, jest wiele miłych użytkowników, ale tez niestety trochę ostatnio nazbierało się trochę osób w ekipie Zoe. Coraz więcej nick'ów jest na czerwono, co niestety mnie trochę martwi, ale w sumie należało im się. Dość miła atmosfera, tak tutaj "rodzinnie" wiele osób się zna. 
	 | 

chciałabym pochwalić Moderatorów za wprowadzenia słowniczka,teraz przynajmniej nie mając Windowsa w języku polskim,można pisać na Forum używając polskich znaków 
	 | 

Tak, podoba mi sie, stylu nie chce juz zmieniac, wreszcie mi sie spodobal ;) ... 
	Tak, te Nicki na czerwono... Tez mnie martwi... :( I forum ucichlo... A moze dlatego ze odwiedzam je teraz codziennie? :P  | 

Cytat: 

| 

Cytat: 

| 

Według mnie to jest jedno z najlepszych forum o the sims, chociaż są tu pewne niedociągnięcia, które można byłoby poprawić ;) Ale ogólnie jest fajnie, milo i przyjemnie :) 
	 | 

Co tak cicho ostatnio na forum? 
	a jeśli chodzi o nicki to miałam na myśli bordowe- czyli zbanowane osoby.  | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:56. |