![]() |
Odp: Wasz pierwszy dodatek
Moim pierwszym dodatkiem były zwierzaki:)
|
Jeśli nie liczyć mojego pierwszego zakupu z serii The Sims (mianowicie Historii..), przygodę z "dwójką" zaczęłam od Double Deluxe ;).
|
Pamiętam, jak dostałem dodatek "Na studiach", ale się cieszyłem! :D i to był mój pierwszy dodatek.
|
Mój pierwszy dodatek to The SIms 2 Na Studiach, a moje pierwsze Akcesoria to The Sims 2 Młodzieżowy Styl, które miałam przed zakupem The Sims 2 ;)
|
Pierwszym dodatkiem jaki miałem było nocne życie ;)
|
Moim pierwszym dodatkiem były Cztery pory roku. Bardzo lubię ten dodatek, gdyż wprowadza wiele zmian do życia Simów. Nowe pragnienia, obawy, meble, klub ogrodników, możliwość hodowli roślin itd ;]
|
U mnie wszystko bylo po kolei tak jak wychodziły dodatki i Akcesoria. Kupowałam w ciemno bo ufałam EA, że każdy dodatek coś fajnego wniesie. Z trójką jest zupełnie inaczej!
|
Moim pierwszym dodatkiem było Osiedlowe Życie, nie w kolejności wydania, ale tak jakoś wyszło. Dopiero poźniej kupiłam pozostałe dodatki.
|
moim pierwszym dodatkiem było Nocne Życie ;) jak go włączyłam to byłam strasznie nim podjarana - Pani Zadecka ♥, restauracje, tory kręglarskie, kluby nocne, wampiry, cygańska swatka, samochody, Przedmieście, randki...ahh xD
|
Mój to Cztery Pory roku Dostalem go wczoraj
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:42. |