![]() |
Odp: Które Akcesoria są najlepsze?
Ja tam UWIELBIAM TS2: Moda z H&M...to mój best minipack do Simów 2 :D
|
Dla mnie najlepsza jest Moda z H&M.
|
a ja w sumie sama nie wiem. Zainstalowalam Szyk i elegancje i wcale nie ma tam tego duzo. Oo.. Prawie nic. Nie wiem moze są jakieś 'felerne' a Wy jakie macie tam rzeczy ? bo ja pare ciuszkow i tyle.
Jesli chodzi o inne części.. w sumie myślę że najlepszy jak dla mnie to ten z mebelkami z IKEI i Moda z H&M. ;) |
Zaznaczyłam Imprezę, Modę z H&M i Młodzieżowy Styl, ale trudno było mi się zdecydować. Uwielbiam Modę z H&M, to na pierwszym miejscu, połowa moich Simów w tym chodzi. Lubię też Ikeę, bo ma fajne meble i dodatki, RiO, głównie przez bluszcz na ścianę, który kocham, i inne roślinki... Bardzo podobają mi się ciuchy dla nastolatków z MM, meble mniej. Właściwie RR, SiE (pidżamy dla dorosłych!), KiŁ (zestawy kolorystyczne do kuchni, zwłaszcza czarny) i NŚ też lubię, zawsze mam zainstalowane wszystkie, a jeśli akurat jestem po formacie i nie chce mi się instalować wszystkiego, to myślę, co bardziej mi się przyda w rodzinie, którą planuję grać - kiecki ślubne, ładny ogród czy jeszcze coś innego ;)
|
Moimi ulubionymi mini-packami są : Moda H&M oraz IKEA Urządza Dom :D
|
Ja mam młodzieżowy styl i H&M i te uważam za najlepsze tak samo IKEA też jest super,chociaż zaznaczyłam prawie wszystkie.
|
Trudno się zdecydować, ale chyba najlepsze to:
RiO IKEA KiŁ H&M SiE |
Ikea najlepsza
Dlatego że jak ma sie własny biznes można mieć IKEA Cytat:
Możesz wyjaśnić te skróty |
Cytat:
IKEA - IKEA :) (sklep z różnymi rzeczami do domu) KiŁ - Kuchnia i Łazienka H&M - sklep H&M (z ubraniami) SiE - Szyk i Elegancja :] |
jeszcze
MS- Młodzieżowy Styl RR - Rozrywka rodzinna NS - Na studiach Oż -osiedlowe życie NŻ - Nocne Zycie CW -Czas wolny CPR - Cztery pory roku WB - Własny biznes a do zwierzaków nie ma ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:25. |