![]() |
Odp: Czy gra mi pójdzie?
Chodzi o sims 3 ;)
|
Procesor : AMD Semperon 994GHz
Grafika: Radeon 9550 Ram: 256 Pojemność Dysku: Około 72GB Pójdzie? PS: 2 mi chodzi tak płynnowato. |
@Honolulu66:
Pójdzie bez problemu, kwestia zabawy ustawieniami graficznymi; @Snickers: Pójdzie ale przyjemność z grania będzie niewielka; |
Czy gra mi pójdzie?
System operacyjny:Microsoft Windows XP Professional Laptop Procesor: Genuine Intel(R) CPU T2050 @ 1.60GHz (2 CPUs) RAM: 504 MB Ram DirectX: 10 Karta graficzna: Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family |
Cytat:
Obecnie gram na asusie z dwiema kartami graficznymi, gram na słabszej(ATI Radeon 3200 z 256 MB pamięci) bo na takiej instalowałam grę i na tej najlepiej mi się gra na mocniejszej(ATI Radeon HD 4570 512 MB pamięci) mam anomalie graficzne w grze no i mocno mi się grzeje wtedy lapek. Na obydwu ustawienia miałam na maxa ale potem zmieniłam co poniektóre na średnie. EDIT: kurczaki nie zauważyłam następnej stronki ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
a na tym pójdzie ???
Karta graficzna nVidia GeForce G105M 512 MB Procesor Intel Pentium Dual Core T4200 Taktowanie procesora [MHz] 2000 Pamięć RAM 2 GB, DDR2 Dysk twardy 250 GB Napędy DVD-Super Multi DL |
@ Snickers:
Niestety tak, testowałem grę na ciut mocniejszym komputerze, posiadającym w sumie 1024MB pamięci ram i gra w 800x600 na minimum dość często przycinała/doczytywała; @ maksym: Napewno pójdzie bez problemu, kwestia jw trochę zabawy z dopasowaniem ustawień graficznych; Bo na najniższych to pójdzie napewno; |
@ maksym:
Napewno pójdzie bez problemu, kwestia jw trochę zabawy z dopasowaniem ustawień graficznych; Bo na najniższych to pójdzie napewno;[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź :) To jak sims 3 pójdzie do sims 2 powinno iść bez problemu, co nie ??? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:05. |