![]() |
Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje
Cytat:
|
AA, jak nie wiecie o co chodzi to sie nie wypowiadajcie. bo ten ostatni temat (pomijajac blad jaki zrobil giovanni =]) bedzie traktowal o poezji. wiadomo, ze nie kazdego to interesuje, ale przeciez nie wszystko trzeba czytac :) a sposob w jaki skrytykowalyscie artykul nic o nim nie wiedzac - pozostawie bez komentarza :}
|
centa, odpowiedź na miarę naszego kąta
No właśnie, nie rozumiem jak można krytykować coś, czego się jeszcze nie widziało? Rozumiem, przeczytacie,nie zrozumiecie bądź nie spodoba się wam, krytykujcie(może w nieco bardziej kulturalny sposób). Ale oceniać coś przez samą zajawkę artykułu? |
Cytat:
|
Cola,miło że czyjąś pracę oceniasz jako beznadziejną... (Nie ocenia się książki po okładce...hmmm?)
Wyluzuj trochę,nie chcesz to nie czytaj tej gazetki,nie podoba się to trudno,znamy już Twoje zdanie i możesz już ten wątek omijać :) Ja to traktuję jako zabawę.A nie zamierzam oceniać artykułów innych,dopóki ich nie przeczytam. |
Cytat:
no bo któż może wiedzieć, co kryje w sobie tytuł "Z czym kojarzy się słowo "bezpieczna""? :3 |
ej ja mialam zrobic te debilne loga a sama nie wiem do jakich dzialow haha moglby mnie ktos poinformowac bo giovanni nie raczy odpisac
edit: AHA rozumiem ze to co w pierwszym poscie :) ok nie bylo mnie tu |
dobra nie podoba sie to wypad stad nie musicie tego czytac ani ogladac, dajcie innym sie bawic.
|
Cytat:
i tak tez zrobie, wiecej wypowiadac sie nie bede, spokojnie. nie szukam afer |
Nie rozumiem, dlaczego CocaCola jest pesymistycznie nastawiona do tego pomysłu. Przecież to świetnie, że młodym ludziom chce się pracować, pisać itp. Takimi krytykami od razu zniechęca się do pracy. Może poczekajmy na pierwszy numer i wtedy można poprawiać ewentualne błędy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:24. |