TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   rozwiązanie problemów ze źle działającą grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53512)

Mr0w4 09.01.2013 23:35

Odp: rozwiązanie problemów ze źle działającą grą

Cytat:

Napisał Divis (Post 1634846)
Zauważyłam, że najwięcej błędów pojawia się w Bridgeport. To miasto ma jakieś uszkodzenie i być może kiedyś to naprawią razem z aktualizacją. Póki co, nie polecam grać na tym mieście, bo tam są ciągle błędy. Komputer może być dobry, czysty w środku, może mieć bardzo dużo wolnego miejsca a w Bridgeport się będzie psuło. W innych miastach działa dobrze :)

Właśnie gram w Bridgeport i gdzieś wlaśnie wyczytałem że to wina miasta. Babol w tym że to miasto okropnie mi się podoba.. :(

Divis 10.01.2013 12:41

Cytat:

Napisał Mr0w4 (Post 1635128)
Właśnie gram w Bridgeport i gdzieś wlaśnie wyczytałem że to wina miasta. Babol w tym że to miasto okropnie mi się podoba.. :(

Masz ten sam problem co ja... Uwielbiam to miasto i najchętniej bym cały czas w nim grała. Po tym jak przez dobry miesiąc borykałam się z błędem 12, postanowiłam, że trudno, zmienię miasto i będę normalnie grać. Zmieniłam sobie na Apaliosa Plains(albo coś w tym stylu :P) i gra chodzi normalnie :)

Mr0w4 10.01.2013 23:03

a które miasto jest podobne do Sunset Valley z podstawy trójki? Najlepiej gdyby miało tak jak Sunset,Bridgeport dzielnicę bogaczy z wypaśnymi havirkami. Ale Sunset i Bridge odpadają - Sunset monotonia grania non stop w tym samym mieście a Bridge wiadomo. Skoro ten błąd jest tylko w najlepszym mieście gry no to cóż.. :(

Divis 13.01.2013 20:51

Apaliosa Plains(czy jak to się tam pisze) jest podobne. Nie ma dzielnicy bogaczy(niestety), ale jest podobne. Możesz jeszcze w Twinbrook spróbować. Dawno tam nie grałam, ale miasteczko też ładne i przyjemne. Na szczęście we wszystkich miastach się kręcą osobistości :)

Zriar 21.02.2013 00:45

Błąd przy zmianie pracy

Zmieniłem pracę mojego sima. Wybrał nową a następnego dnia podjechał po niego samochód. Jednak polecenie "jedź do pracy" natychmiast zniknęło. Mimo licznych prób a także przenoszenia parceli, ponownego uruchamiania systemu problem pozostał. Ma ktoś pomysł?

JBronkar 21.02.2013 17:46

Kupiłam niedawno laptopa Lenovo Ideapad Y580 jn. dane techniczne:
System: Windows 8 Enterprise
Procesor: Inter (R) Core (TM) i5-3210M CPU @ 2,50GHz
Pamięć RAM: 12 GB
Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny
Karta Graficzna: NVIDIA GTX 660M
Więc instalowałam dodatki z internetu z pliku SimPack3 ma zaledwie 7GB, lecz z package tylko zajmuje 548 MB. Kiedy włączam ikonkę tej gry (CPR - cztery pory roku) i ładuje ok, natomiast wchodzę do miasta zajmuje około 30 min, a w trybie tworzenia rodzin za bardzo zacina i mnie to zdenerwuje. Nawet nie wiem jaka jest przyczyna czy śmiecia z neta albo słaba karty graficznej? Kto wie? Myślę, że planuję kupić nowej lepszej karty graficznej. Czy ktoś wie jaka karta graficzna będzie bardziej odpowiednia oraz płynna tej gry?

psujka 07.04.2013 13:50

Pobrane wadliwe dodatki

Ten problem mam odkąd zaczęłam pobierać simów z giełdy wymiany... trafiło się kilka nie ładnych obiektów, które trafiły do wszystkich grup wiekowych i psuja mi wygląd małych dzieci, dzieci nie wspominając o niemowlętach, których prawie nie widać i czasami kilka minut muszę się bawić, żeby mojemu simowi udało się na niego kliknąć. Oprócz tego przez takie dodatki moi simowie idą się kąpać w niektórych ubraniach, ale to jestem jeszcze w stanie przeboleć...
Moje pytanie czy jest jakiś program, który pomógł by mi to wykryć? Lub jakiś sposób by odczytać nazwy tych dodatków w grze, żebym mogla je odinstalować w programie startowym? Nie chciałabym usuwać całej zawartości zmodyfikowanej a wyglądających jak poniżej dzieci mam serdecznie dosyć...
http://pics.tinypic.pl/i/00362/f8sa8xhw71fi_t.jpg
http://pics.tinypic.pl/i/00362/3vnc24euqk57_t.jpg

Pati92 09.06.2013 12:22

Niedziałające super szybkie tempo.

Witam wszystkich, mam problem z super tempem w sims 3. Wszystko fajnie mi działa nie przycina mi się, grafika okej, tylko super tempo czy tam to super szybkie (4) leci mi tak jak normalne ;/ to jest męczące bo jak śpią to ja muszę czekać. Widziałam u mojej siostry, że jej ten czas zapierdziela nieźle. Czy ktoś wie co mogłabym zrobić może coś w ustawieniach zmienić może coś. Są tu jacyś magicy którzy, mogliby mi pomóc ?

scavo 10.06.2013 10:42

Najwidoczniej masz tylko podstawę i nie zaktualizowaną do najnowszej wersji. ZAKTUALIZUJ JĄ !

Pati92 10.06.2013 10:51

w sensie jak pokazuje mi się ten panel, gdy uruchamiam grę? tam mam zaktualizować?
aktualizuję ale mam napisane, że gra jest aktualna ;(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:26.