![]() |
Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.
BlackBerry - mam (miałem) identyczny problem, tylko że mnie wywalało od razu po wejściu na savea. Zmieniłem nazwę folderu The Sims 3 w moich dokumentach-electronic arts, włączyłem grę, utworzył się nowy, przekopiowałem do niego ze starego savey, mody i dccache (tam się zapisują pliki zainstalowane jako sim3packi) i póki co (odpukać) jest wszystko ok. Powiedziałbym nawet, że gra chodzi płynniej.
|
Cytat:
|
Irreplaceable dzięki bardzo<3 rzeczywiście gra chodzi mi znacznie płynniej niż wcześniej :-)
|
Cytat:
|
Mam problem z grą. ZNOWU. Pomijając irytujący błąd zapisu 12, to wywala mnie do pulpitu. Gram sobie jakby nigdy nic i nagle muzyka się zacina, robi się czarny ekran i widać tylko kursor. Po kilkunastu sekundach wywala mnie do pulpitu i wyskakuje, że "wystąpił problem z aplikacją the sims 3 i zostanie ona zamknięta". To mi się już kiedyś przydarzało, ale bardzo rzadko, a teraz mam to kilka razy dziennie, chociaż nie zawsze. Np. wczoraj grałam normalnie, przedwczoraj mnie wywaliło, a dzisiaj to się stało zaraz po umeblowaniu domu nowej rodzinie i wszystko przepadło :( Skąd ten głupi problem i jak go naprawić?
|
mi sie wyłącza po chwili grania. i nie wiem czemu ( mam oryginalną grę i wszystkie dodatki)
mam pytanie do Gingers: napisałeś, że : "przekopiowałem do niego ze starego savey, mody i dccache" ja mam tylko plik savey i dccache, a nie mam mody. może wiesz dlaczego? i czy wystarczy przekopiować tylko te 3 pliki? Gra będzie działała? |
Ja mam problem trochę inny niż innych. Jak czytałam to większość miała problemy bo ściągała różne rzeczy z neta itd. A u mnie było tak. Nigdy nic nie ściągnęłam z netu, wszystko oryginalne i tylko te dodatki z płyt(np.Impreza w plenerze, itd.)Któregoś dnia grałam jak zawsze. Postanowiłam pojechać moją simką do chin. Tam grałam no, ale musiałam już wrócić. Nie mogłam. Klikałam powrót do domu, gra chwile działała i wyłączała się samoczynnie. Usunęłam tamtą grę, ale to nic nie dało. Gra po 15 minutach się wyłączała. Odinstalowałam simsy i zainstalowałam jeszcze raz. Nic nie dało, tyle, że gra wyłączała się po 20 minutach. Teraz w święta grzebałam po forach i znalazłam kilka sposobów. Teraz gra się wyłącza po godzinie. Co robić?
Cytat:
|
czarnapuma - folderu 'Mods' nie będziesz miała jeśli sama go nie założysz. Nie jest on potrzebny do działania gry - zawiera dodatki z internetu w formie package.
I nie trzeba nic więcej kopiować. |
A ja, co mam zrobić? Gram sobie normalnie, nagle cichnie muzyka, za chwilę włącza się od nowa, a potem cichnie i gra się wyłącza. Pojawia się okienko: program the sims3 przestał działać, trwa wyszukiwanie rozwiązania problemu przez system windows. I nic więcej nie ma...
|
a mi się wyłącza po chwili grania
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:10. |