![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
gdzie znajdę w Twinbrook nasiona specjalne takie jak drzewo pieniężne czy płonący owoc?
szukam wszędzie ale mam same rzadkie.a nie chcę używać kodów. w Sunset miałam swoje sprawdzone miejsca ale w Twinbrook nie działają :< |
A jak jest z architektem... o tym prawie nikt nie napisał?
|
Chodzi o projektanta wnętrz? Jest podobnie jak ze stylistą. Dostajesz kilka zleceń, jedziesz do domu klienta i pojawia Ci się lista co masz zmienić/kupić nowego i jakimi funduszami dysponujesz. Otwierają się tryby budowy i kupowania i urządzasz cudzy domek :)
|
Mi akurat najmniej spodobała się kariera projektanta, dlatego iż moi klienci byli wiecznie niezadowoleni, chociaż zrobiłem co chcieli, to się pojawiał komunikat "W tym się nie da mieszkać! Zmień to natychmiast!" czy coś w tym stylu. Chociaż zmieniałem z 5 razy, to nadal było źle. Się wkurzyłem i się zwolniłem :P
|
Wynalazca - The sims 3
Czesc Wam!
Sory ale jestem ciemny w simsach 3 więc nie smiejcie sie z mojego pytania :) Mianowice chciałbym, aby mój sim został wynalazcą, ale nie wiem jak sie do tego zabrac... Byłem na złomowisku i wyszporałem troche złomu, ale nie wiem co dalej. Czy są jakies maszyny do przetwarzania złomu? Niektórzy piszą, że można rzezbic ze złomu - ale jak? Pozdrawiam, Marcin |
hej a ja mam pytanko o kariere w domu, za każdą karierę, np. pisarstwo są potem nagrody od miasta. dostałam pare medali i statuetek ale np za wynajdywanie wynalazków dostałam specjalną nagrodę. Za łapanie duchów zresztą też, jak się ich złapie odpowiednią liczbę to się dostaje mini cmentarz. moje pytanie to czy znacie wiecej taki nagród
|
Marcin376 -> Musisz kupić specjalną maszynę w trybie kupowania, w zakładce "umiejętności" i wtedy będziesz mógł tworzyć ze złomu :) Jeśli chcesz, żeby Twój sim zajmował się tym zawodowo, to w telefonie sima kliknij "prace i profesje", a następnie zarejestruj samozatrudnienie.
|
Marcin376 kup sobie odpowiednie miejsce pracy a będziesz mógł robić wynalazki. jest on dostepny w panelu do kupowania razem z gitarą czy właśnie rzeczą do rzeźbiarstwa gdzie będziesz tworzył rzeźby
mini cmentarz to jakby statuetka, tak ja relikt. Taka jakby nagroda jak złoty lis jak się zdobędzie 10 poziom pracy włamywacza :D to coś fajnego co można sobie postawić ale teraz jestem rzeźbiarką i dostałam tylko medal a juz mam 10 poziom ;( nie wiem czy jest sens bawić sie dalej jak nie dostane nagrody :D |
Wielkie dzięki!
Moje zapytanie uważam za zamknięte :) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:45. |