![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
medykiem i czarodziejem najlepiej w wolnym czasie przeszukiwać krzaki - wtedy nie musisz się martwić o brak jakiegoś składnika.
|
Miał już ktoś jakąś gorączke? Nie pamiętam jak się nazywa.. coś na 'm'. Moja simka (szpieg) chodzi dosłownie jak struta, okropnie się wlecze. Teraz ma nastrójnik 'wyniszczająca infekcja'.
|
idź do medyczki.simka może ci umrzeć :P
|
Może? Nie żartuj sobie :D Skończyłam misję i było coś z figurką, ze opętała moją simkę. Czyli chyba już od choroby jest 'wolna'? Teraz gram bardem, ale jak tylko zacznę grać szpiegiem sprawdzę, o co z tą chorobą chodzi. A w ogóle, ta choroba skąd się bierze? Bo mi simka zachorowała jak ją omyłkomo zakuli w dyby :D
|
aaa,to od tej misji z przeklętą figurką.
nie,wszystko jest okej,po prostu ta figurka przynosi pecha i dlatego simka miała chorobę. |
Ufff.. ulżyło mi. Przywiązałam się do moich postaci :P.
|
Jestem szpiegiem, wykonuję misję Inwazja, jak mam odkryć tożsamość zdrajcy?
Pomocy |
Jestem medykiem i mam misje "zdiagnozuj 2 pacjentów". Klikam na ludzika biore medyk - diagnozuj i tak zdiagnozowałam już chyba z 50 pacjentów, a dalej mi sie pokazuje ze mam zdiagnozowane 0/2. Dlaczego? Czy może to zadanie polega na czymś innym????
|
Mam pytanie: gram właśnie w misję o smoku bardem, muszę napisać poemat. Jednakże nie mam motywu pieniędzy, który jest potrzebny do tego dzieła. Czy ktoś wie, gdzie mogłabym go znaleźć. Przeszukałam 1/2 królestwa i nic.
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:10. |