TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

Chryzantem Złocisty 04.04.2011 09:24

Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

medykiem i czarodziejem najlepiej w wolnym czasie przeszukiwać krzaki - wtedy nie musisz się martwić o brak jakiegoś składnika.

eklera123 04.04.2011 09:32

Miał już ktoś jakąś gorączke? Nie pamiętam jak się nazywa.. coś na 'm'. Moja simka (szpieg) chodzi dosłownie jak struta, okropnie się wlecze. Teraz ma nastrójnik 'wyniszczająca infekcja'.

Chryzantem Złocisty 04.04.2011 09:43

idź do medyczki.simka może ci umrzeć :P

eklera123 04.04.2011 09:56

Może? Nie żartuj sobie :D Skończyłam misję i było coś z figurką, ze opętała moją simkę. Czyli chyba już od choroby jest 'wolna'? Teraz gram bardem, ale jak tylko zacznę grać szpiegiem sprawdzę, o co z tą chorobą chodzi. A w ogóle, ta choroba skąd się bierze? Bo mi simka zachorowała jak ją omyłkomo zakuli w dyby :D

Chryzantem Złocisty 04.04.2011 09:58

aaa,to od tej misji z przeklętą figurką.
nie,wszystko jest okej,po prostu ta figurka przynosi pecha i dlatego simka miała chorobę.

eklera123 04.04.2011 10:00

Ufff.. ulżyło mi. Przywiązałam się do moich postaci :P.

chisweethome 04.04.2011 11:33

Jestem szpiegiem, wykonuję misję Inwazja, jak mam odkryć tożsamość zdrajcy?
Pomocy

Elirecien 04.04.2011 11:37

Jestem medykiem i mam misje "zdiagnozuj 2 pacjentów". Klikam na ludzika biore medyk - diagnozuj i tak zdiagnozowałam już chyba z 50 pacjentów, a dalej mi sie pokazuje ze mam zdiagnozowane 0/2. Dlaczego? Czy może to zadanie polega na czymś innym????

volverine 04.04.2011 12:21

Mam pytanie: gram właśnie w misję o smoku bardem, muszę napisać poemat. Jednakże nie mam motywu pieniędzy, który jest potrzebny do tego dzieła. Czy ktoś wie, gdzie mogłabym go znaleźć. Przeszukałam 1/2 królestwa i nic.

Searle 04.04.2011 12:58

Cytat:

Napisał Elirecien (Post 1383941)
Jestem medykiem i mam misje "zdiagnozuj 2 pacjentów". Klikam na ludzika biore medyk - diagnozuj i tak zdiagnozowałam już chyba z 50 pacjentów, a dalej mi sie pokazuje ze mam zdiagnozowane 0/2. Dlaczego? Czy może to zadanie polega na czymś innym????

Czy to nie chodzi o zdiagnozowanie tych, co mają takie czarne chmury nad głowami?

Cytat:

Napisał volverine (Post 1383950)
Mam pytanie: gram właśnie w misję o smoku bardem, muszę napisać poemat. Jednakże nie mam motywu pieniędzy, który jest potrzebny do tego dzieła. Czy ktoś wie, gdzie mogłabym go znaleźć. Przeszukałam 1/2 królestwa i nic.

Motywu pieniędzy szukaj na Rynku miejskim koło kupca.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:10.