![]() |
Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?
Bardzo możliwe, że będą szczury, były na tej liście, na której póki co wszystko się sprawdza.
|
szczury <3 mam nadzieje, że nie tylko jako szkodniki, tylko też hodowlane
|
Ja bym chciała stadko szczurów. Bo skoro mama nie pozwala w domu trzymać to sobie chociaż w simsach odbiję.
I węża. Bo zawsze strasznie interesowało mnie jak to jest mieć go w domu. Poza tym na pewno psa, bo jestem maniaczką. Podejrzewam zresztą, że sprawdzę wszystkie futra ;) |
Linka do wywiadu w którym ktoś wspominał o gryzoniach, podawał ktoś z użytkowników tego forum i jest wiele stron temu, nie chce mi się szukać. Nie pamiętam też czy link był podawany w tym temacie, czy w tym drugim, bo przeznaczenie obydwu tematów dawno się zatarło. Wszystko jednak wskazuje na to, że będą gryzonie, skoro na screenie z dodatku jest karma dla świnki morskiej :P
|
Ja bym chciała królika którego nie będzie....
No ale najbardziej to chyba psa rasy Corgi :P |
najpierw na pewno wypróbuję wszystkie, a potem będę każdej rodzinie wciskać koty <3
dużo kotów <3 czasami też psy i jeszcze jakieś zwierzę, które mi się spodoba ^^ |
Króliki. Chcę i domagam się królików.
Już 3 serię simsów EA odwraca głowę od problemów KRÓLIKÓW [aka Królisiów, Kjujików, Króliczkóff] jakby go nie było. Symulacja życia? Psy i koty ma się w mieszkaniu. Psy i koty, psy i koty, psy i koty.... ARGH! JUŻ MAM DOŚĆ! Aby zwrócić honor minimalnie powiem- tak, był chomik. Ale to nie królik. I ja królika nigdy nie trzymałam w klatce - miał kuwetkę, łóżeczko i miskę. Symulator życia? Dobra, dajmy nowe zwierzęta. Konie. .... ILE LUDZI TRZYMA W DOMU KONIE???? Nie lubię koni, próbowałam 4 lata jeździć, one mnie nie lubią. Ja ich nie lubię. Chcę króliki - z opcją "gryź kable", "niszcz meble", "żuj zasłonki". Króliki które biegają po pokoju i dają się głaskać. Króliki. |
Mnie za to króliki nie kręcą, wolę chomiki :D A konie są najwspanialszymi stworami na świecie i nie dam sobie przegadać :P
|
Ja uwielbiam koty, ale konie to fajny pomysł, zresztą jest to fajna odskocznia. Może wydadzą kiedyś dodatek z gryzoniami, ale raczej nie w 3.
|
Mogli by wydać akcesoria do trójki w których dodali by różne nowe gryzonie, i jakieś nowe bonusowe rasy psów :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:04. |