![]() |
Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry
Biedny jelonek :P Daj mu trochę odpocząć od tej miłości :D Ja rzadko widuję je u siebie, na parceli moich Simów nigdy nie ich nie było, jedynie sporadycznie widuję je na mieście...
|
ja go codziennie wyszukuje na mapie :P
daje rzut na mape miasta i zawsze po jakims czasie miedzy drzewami malutki ciemny punkcik wypatrze. Zawsze alboto szop, albo dziki koń albo JELONEK : D jak jelonek to radocha na maksa. I zawsze wyskakuje na droge i sobie skacze po ogrodkach. kocham go |
hahaa... a moja kuzynka tak sie zaprzyjaźniła z jeleniem że go ganiała praktycznie po całym mieście xD a potem mogła go podnieść. ( Taa... na serio była taka interakcja O.o) To pewnie jakiś błąd :P
|
Cytat:
Cytat:
U wszystkich jest takie stado jak u mnie, czyli jeden źrebak i trzy albo cztery dorosłe konie różnej maści? Bo u mnie tak jest i jeszcze innych dzikich koni nie widziałam. |
he, he z jelonkiem przez miasteczko
|
Cytat:
|
jelenie są fajne, pamietam tą radość jak pierwszy raz jeden mi przed domem przebiegal :D
|
Kupilam dzisiaj plytke ze zwierzakami :) Zainstalowala sie bez problemow, gierka mi sie nie zawiesza, grafika zwierzakow jak na mnie jest swietna. Juz pierwszego dnia przyplatal sie do mnie bezpanska psina, pare dni pozniej kotek, szop, jelen i dziki kon. Wiec na pustke z generowanymi zwierzakami nie narzekam :P Stworzylam nowa rodzine, bo w starej (6 simow i 2 psy) sobie nie radzilam :P Wiec co dluzej pisac, jestem z zakupu bardzo szczesliwa :D
|
Ja akurat nie zwracam uwagi na jelonki. Zwykle moi Simowie mają ważniejsze sprawy, niż ganiać za jeleniem po całym mieście.
|
@up Przecież nikt tu nie napisał, że ma nie ma ważnych spraw. To chyba norma, że jak na początku testuje się dodatek i zobaczy coś nowego, to się cieszy. :) Przynajmniej ja się cieszyłam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:12. |