![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
No dziękuję bardzo, nie chciałabym, żeby promienie MOGŁY wywołać pożar, bo nie byłaby to tylko zabawa lupą czy lusterkiem, ale też przypadkowe pożary, w efekcie latem co drugi sąsiad kończyłby na cmentarzu.
|
nmin, była wzmianka o łodziach, to było zdanie typu, że "(...) czy pływasz na materacu w SV, czy płyniesz łodzią w Bridgeport (...)". Nie pamiętam dokładnie.
Z tymi pożarami to faktycznie nierealnie zrobili. Ja mam jednak takie wrażenie, że jak pomijają coś negatywnego z realnego życia, to jeszcze ujdzie... ;) Mogli jednak nawet o czymś takim nie wspominać. Zachwalając np. samochód, który chcemy sprzedać, nie mówimy, że nie ma klimatyzacji ani szyberdachu ;) Mówimy o tym, co ma (kółka, kierownicę, karoserię itp. :P ) |
Ten dodatek to beznadzieja. Nie kupię. Chciałem się przekonac do the sims 3 z dodatkami NZTŚ i CPR ale nic z tego. CPR jest głupie, twórcy też są głupi. Maxis wróć! Will wróć! Co oni bez Ciebie wyprawiają....
|
Cytat:
"Po raz pierwszy w historii serii The Sims na PC/Mac gracze mogą wybrać się ze swoimi Simami na ocean, relaksując się w dotychczas niedostępnych egzotycznych partiach świata lub szukając żeglarskiej przygody na wzburzonych wodach wielkich" Kamil, przeżywasz jak mucha okres :P Z powodu głupich promieni słonecznych od razu skrytykowałeś dwa dodatki do simsów, nawet w nie nie grając... a zapominasz o wielu innych fajnych elementach wprowadzanych do nich. A tu takie chyba małe podsumowanie tego, co już wiadomo: http://sims.arhn.eu/2012/08/wiecej-o...h-i-wampirach/ |
Za promienie? Sory, ale jesteś trzeźwy? A szklarnie, klub ogrodnika, ogrodnik, nowe roślinki (jedna dynia to mało) to co!? Albo ta przerwa w dostawie prądu... No ja nie moge! Wszyscy czekaliśmy na ten dodatek a tu takie... ekhem... Tylko pogoda i festiwale i tyle tam jest więcej nic. Zaraz tam pójdę i tak im nawtykam że już nigdy żadnej gry nie zrobią. Wstyd EA... wstyd.
|
Kurczę, jak tak czytam te wszystkie zapowiedzi to coraz bardziej mi się to podoba. Miałem okazję grać w dwójkowe CPR przez bardzo krótki okres czasu, więc nie miałem okazji dobrze go poznać, ale w sumie to wystarczyłoby mi gdyby pogoda w trójce była porządnie wykonana i wolna od bugów i byłbym szczęśliwy. Nie żal mi szklarni, pewnie internetowi twórcy zrobią jakąś jej atrapę, zresztą warto pamiętać, że w dwójce w CPR dodano w ogóle możliwość uprawy roślin, a szklarnia była jakby w ''pakiecie'', podczas gdy trójka rośliny daje na starcie. W połączeniu z dodatkami, które już mam to chyba żadnego więcej już nie będę potrzebował :).
Tak, na marginesie - Kamil, spokojnie złość piękności szkodzi ;). |
no właśnie złośc piękności szkodzi ;D
ja tam się bardzo cieszę, jeśli nie będzie jakichś wielkich bugów, to zapewne seasons będzie moim ulubionym dodatkiem. |
Ja chcę już ten dodatek! :D Zrobię słodkiego grubaska i upiekę go na słoneczku :P A tak zupełnie serio, to ja tylko chcę, by dopracowali system zmian atmosferycznych. W dwójce bywało tak, że ze 3, a nieraz więcej dni, padało bez przerwy. Najpierw nie było pogody wcale, a potem aż do znudzenia, leje deszcz, sypie śnieg, i pioruny palące co popadnie. Owszem, pioruny palące drzewo to coś ciekawego i realnego, ale jak palą Ci się ze 3 dziennie, to już mała przesada :P A szklarnię sama sobie zbuduję. Kto mi zabroni zbudować budynek i zamontować mu wielkie okna na całą ścianę, a potem ze ściągniętych z neta okien zbudować dach? Pytanie tylko jak się będzie gra zachowywała, bo może nie zareagować na taką "osłonę dla roślin", ale pożyjemy zobaczymy. Podejrzewam, że będzie to całkiem funkcjonująca szklarnia.
|
Cytat:
Co do tych promieni słonecznych to w informacji było napisane, że nie zrobią pożaru ale mogą spowodować inne szkody. Jestem ciekaw, czy chodziło tylko o nadmierną opaleniznę, czy coś więcej? No i dla mnie ten klub ogrodnika to niepotrzebny, ja w ogóle po raz pierwszy słyszę, że było coś takiego w dwójce :D A do warzyw już to pisałem i napiszę jeszcze raz - prawie w każdym dodatku jakieś dochodzą nowe, w podstawce było ich już sporo więc nie rozumiem skąd te okrzyki rozpaczy, że będzie tylko dynia :P |
No dobra trochę przesadziłem :P No ale skoro ts3 to kontynuacja gry to chyba dodatki powinny byc lepsze niż ich poprzednie odsłony w pozostałych częściach.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:04. |