![]() |
Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - pytania i odpowiedzi
1. Dodaj grę do Dep (blog anie_1981)
2. Zamknij niepotrzebne procesy. 3. Wyczyść system Ccleanerem. |
Wadliwe dodatki z internetu?
|
Hej, ja też tak miałam w AP kiedyś! Dosłownie pograłam z 15 minut i wywalało mnie do pulpitu. No masakra. Był czas, że w ogóle w AP nie grałam, bo miałam już tego dosyć. Tak naprawdę to nie wiem dlaczego tak miałam, bo to było świeżo po instalacji Zwierzaków. Mogłam mieć niekompatybilne mody czy coś. Ale może to też być przez trasowanie. Ogólnie to polecam pobieranie poprawionych wersji miast z mts, bo mają poprawione łączenia ulic i trasowanie przede wszystkim. Zostawiamy sobie gdzieś na dysku oryginalne pliki miast, bo na czas instalacji łatek\dodatków TRZEBA mieć oryginalne pliki miast na miejscu.
http://www.modthesims.info/browse.ph...ll=1&u=1515002 Polecam pobieranie plików miast, bo wstawianie samodzielnie plików poprawek do swojego miasta jest raczej czynnością nudną i żmudną :) |
Takie mam pytanie dot. poprawek. Trzeba te pliki łączyć? Jak się je wgrywa?
|
Jeżeli pobierasz gotowy plik world, to niczego nie łączysz. Do wszystkich miast z podstawki i dodatków są gotowe pliki, poza MF, na razie same poprawki. Pliki World trzeba po prostu zastąpić tymi z poprawkami. Pamiętaj jednak, że oryginalne miasta trzeba sobie zatrzymać na wypadek instalacji nowego patcha czy dodatku.
|
nanana, jak zrobic, zeby czlowiek stal sie czarownikiem w trakcie gry? bo uznalam, ze moja staruszka by sie doskonale nadawala, a wnioskuje, ze taka opcja jest mozliwa - jak probuje rzucic nia zaklecie, pojawia sie komunikat w rodzaju "niezla proba, ale masz za malo talentu. moze x powinna stac sie czarownica i sprobowac ponownie?"
jakjakjak? prosi sie innego czarownika? jest jakis eliksir? cisne w alchemie, ale ma dopiero 5 poziom i nie widzialam nic takiego swoja droga, dziekuje za podanie moda na zombie wczesniej w tym temacie. tez mialam cudownego buga i wylazily non stop, to ich skrobanie i wycie doprowadzalo mnie do szalu : | |
Dzięki eliksirom można zostać każdą fantastyczną postacią, są one po prostu dostępne na wyższych poziomach alchemii
|
Gdzie są te dmuchawki na zombie? Bo mam limitowaną (dziwne, że kosztowała w empiku tyle samo co normalna) i nie wiem gdzie one są
|
U mnie w zakładce wg pomieszczeń>gry i zabawy na świeżym powietrzu i dmuchawka będzie tam gdzie wyświetlają się zestawy ze store w dodatkowej zakładce na boku.
|
w pudełku jest kartka z adresem strony i kodem. trzeba się tam zarejestrować i wpisać kod żeby ppbrac dmuchawki
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:49. |