![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
|
Ashley, powiedz, że to ceny w złotych :O
Ten trailer, gdzie była pokazana gra mnie nie powalił. Wciąż wydaje mi się, że simy pokazane w tle, które siedziały na krzesłach, były... sztywne. Fajna rzecz z laleczkami voodoo :D Ciekawe, czy ta rakieta też się do czegoś przyda, czy może to tylko taki "chwyt marketingowy". Chciałbym dowiedzieć się jeszcze więcej na temat opcji :P EDIT: KERBI, lama to taka maskotka serii The Sims, więc nie wiadomo, czy jest tutaj ze względu na zwierzaki, czy po prostu dla zachowania tradycji. W podstawie trójki też było coś z lamami :D |
Kurcze, kurcze, kurcze!!! Przekonuję się do 4 :P W sumie nie wiem czy śmiać się, czy płakać, że te Simy są takie plastikowe... Mam nadzieję, że wymagania sprzętowe będą w miarę normalne, i żeby obsługiwała zintegrowane kraty graficzne :)
|
Cytat:
|
Nooo... przejżałem temat. I muszę przyznać, że coraz bardziej przekonuję się do TS 4. Po premierze TS 4 zamierzam wyprzedać moją kolekcję TS 3, więc raczej będzie mnie stać na ppdstawę i kilka dodatków. Tylko ciekawe jakie będą wymagania, bo na święta zamierzam sobie wymienić części w kompie.
a tak btw - ktoś chętny do nabycia podstawy i wszystkich dodatków (oprócz pakietów akcesoriów i Zostań Gwiazdą) do The Sims 3 w okolicach początku 2014 ??? |
Gdzie tu przycisk "Lubię to!"? ;)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co jeszcze... - simy! - są bajeczne! Tryb tworzenia jest cudowny, teraz będę mogła robić pulpeciki dokładnie takie, jakie być powinny, a nie wystające brzuchy, a reszta ciała szczupła... ;/ Mają ładne uśmiechy, nie straszą tak, jak te z TS3. Ogólnie mają zgrabne postawy i budowę ciała; pomysł na indywidualny sposób poruszania się i różne głosy to rewelacyjny pomysł! <333 Świetna, zróżnicowana gestykulacja i mimika! Że już nawet nie wspomnę o całej gamie emocji... *.* A oczami wyobraźni widzę już te realistyczne skiny, oczy, włosy i inne dodatki z netu... Te postacie będą bombowe! - interfejs - nie wiem, dlaczego was tak przeraża. Ja jestem raczej pozytywnie nastawiona. Oczywiście trzeba będzie się przestawić, ale uważam, że to będzie kwestia wprawy - 1-2 dni i załapie się, o co chodzi i co gdzie jest. Pamiętam moje pierwsze spotkanie z TS2, zaraz po TS1 - miałam sporo problemów, bo podochodziły aspiracje, pragnienia i inne takie różne duperele, nie wiedziałam, co jest od czego... Ale do wszystkiego przecież się dojdzie. A zawsze to jakieś urozmaicenie, jakaś nowość i odświeżenie ;) - tryb budowy - ja jestem na tak! Nie umiem budować domów, więc dla mnie będzie rzeczywiście wielkim ułatwieniem takie stawianie od razu całych segmentów. Przesuwanie pokojów to jest po prostu... perełka! <333 Nieraz miałam nerwy, gdy okazywało się, że trzeba by coś przesunąć o kratkę, czy dwie, a tu już umeblowanie w komplecie (kodami!) i ustawiaj wszystko od nowa... Masakra! - grafika - no tu bym sobie życzyła większą realność, ale chyba jakoś to przełknę. Myślę, że ta cała wymieniona wcześniej reszta chyba mi zrekompensuje te rysunkowe klimaty. W końcu nie robię domów na pokaz, tylko do grania, a jedyne, co może zechcę pokazywać publicznie, to postacie (jeśli już wszystko ogarnę ;)). Podsumowując (i tak nikt tego elaboratu nie przeczyta xD): jestem pod wielkim wrażeniem (znowu! u mnie to tak falami nadchodzi xD). Marzy mi się tylko lepsza grafika. Niezbyt wielkie wymagania sprzętowe. I zero błędów. I będę szczęśliwa, czekając z odłożoną kasą na nową odsłonę serii The Sims. |
Cytat:
Zróżnicowanie simów na klasy społeczne byłoby dla mnie idealne, bo lubię raz pograć patologią (może nareszcie moje simy same z siebie będą złe? ;>), a raz urządzać simom życie niczym w brazylijskiej telenoweli :D No i ofc mieszać i przeplatać to wszystko ze sobą <3 Cytat:
|
Cytat:
|
Ale przecież na ŻADNYM zdjęciu nie ma podjazdów ani garaży. Zresztą, pisałam wcześniej, ze to może być tylko dekoracja.
Te tramwaje też uważam za atrapę xD |
MATKO BOSKA ALE SE MOŻNA TYŁEK SPŁASZCZYĆ! :O Już sobie wyobrażam simsową Nicki Minaj. :D Na interfejs to bym najchętniej zwymiotowała, a tryb budowania mi nie przeszkadza, ale mogliby dodać tez opcję, żeby normalnie jak np. w TS3 budować... Ale cóż... trailer bardzo fajny. Spodobało mi się, że ludzie w nim występowali. :D Mogli pokazać CAS jak ogólnie będzie wyglądać, a nie tylko co można se spłaszczyć, a co wypchać.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:53. |