![]() |
Odp: The Sims 2 Ultimate Collections - problemy
milena182, przy karcie nvidii nie powinno być problemów (a przynajmniej ja nie mam kłopotów z tym programem).
|
przywróciłam system i zainstalowałam grę ponownie, uruchamia się normalnie, lecz problem z grafiką nadal jest. Wie ktoś dlaczego tak się stało? Może cos zle zrobilam? wypelnilam te okienko dokladnie tak jak bylo na tej stronie
|
A mogłabyś zrobić screen'a zaznaczonych przez ciebie opcji (w "settings")?
|
|
Hmm, chyba źle zrozumiałaś opis GRM. Nie miałaś zaznaczać dokładnie to, co jest na obrazku, tylko te opcje, które są odpowiednie do twojego komputera.
1. Odznacz punkt "fix AMD Radeon...". Skoro masz kartę graficzną Intela, to ta opcja ci nie jest potrzebna. 2. Zaznacz punkt "support VSync...". 3. W "default resolution" i "maximum resolution" wybierz rozdzielczość swojego monitora/ekranu. 4. Jeśli to nic nie da, to spróbuj odznaczyć punkt "High Quality...". |
zainstalowałąm program na C tak jak jest na screnie mimo ze gra jest na dysku D. niestety program nie widzi gry nawet kiedy ustawiam tak jak jest na screnie (SP9), nadal je nie znajduje.
|
Więc spróbuj zainstalować GRM na dysku D.
|
problem już się rozwiązał :) nie zauwazylam na samej gorze ze nie byla wybrana gra the sims 2 :) dziękuje za pomoc :)
|
u mnie takze problem rozwiazany :D
w prawdzie czasami sie przycina gdy obracam kamerą, ale mozna juz normalnie budowac i grac dziekuje bardzo za pomoc :) |
no u mnie jest spokój jak gram bez przyspieszania czasu, niestety kiedy to robię a także obracam kamerę i w szczególności coś kupuję nadal pojawia się ten "błąd" grafiki :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:48. |