TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia VI (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=68290)

Cytryśnia 26.08.2015 20:56

Odp: Forumowa Mafia VI

O ironio xD
Sądzę, ze Mulfurion miał na myśli Mery, bo umarła i wróciła do gry, więc właściwie mamy pewność, że to miastowy (ewentualnie cattani) chyba że Libby tak wczoraj namieszała ze zapomniała nam powiedzieć że mafia przy pierwszym zabójstwie wyeliminowała... mafię ;))

Shiver 26.08.2015 20:56

:rolleyes:
Ja również swojego głosu nie zmieniam.

Kędziorek 26.08.2015 20:57

Zawsze tak jest. Ktoś mówi "A ja wiem coś czego nikt nie wie!" i to po prostu jak wyrok śmierci. Nikt już się nie dowie...

Mimo to nie spodziewałam się, że go załatwią...

Hebe 26.08.2015 21:03

No dobrze, zastanawia mnie czemu mafia zabiła Malfuriana, skoro część miastowych chciała go wyeliminować. Czyżby bali się jego super-tajnej teorii?

Słodki Pan Ciastek 26.08.2015 21:04

Z tego co pamiętam podejrzewaliście Malfuriona i mnie. Nie wiem jak wy, ale na moje mafia po tym jak pisaliście milon razy o tym, że mogą atakować/zabijać siebie nawzajem byłaby zbyt głupia, żeby to robić. Gdybym faktycznie był w mafii śmiercią Dona skazałbym siebie na lincz.
"- Ale zaraz, mogliście to zrobić po to, żebyśmy tak myśleli?"
Tak, pewnie bym mógł, ale po co? Albo właśnie dlatego jest taki wynik. Abyście poszli na mnie :)

@down: widzę, że cokolwiek bym nie napisał - nawet nie będzie to wzięte po uwagę.

Meryam 26.08.2015 21:06

Szczerze ja bym nie pomyślała o sobie, chociaż to zabrzmi głupio trochę xD W ogóle Libby nie chciała mi nic powiedzieć czemu wróciłam (:cccc) ale WYDAJE MI SIĘ że ktokolwiek jest Cattanim mnie chronił wczoraj i dlatego umarłam/nie umarłam. Ale szczerze nie mam pojęcia jak to jest xd

Ok, po przemyśleniu stwierdziłam, że SPC miał rację w jednej kwestii. Malfurion nie chciał zdradzić kogo załatwią, a SPC stwierdził, że wtedy zmienią taktykę i załatwią kogoś innego. No to załatwili. Tylko, że to trochę głupie. Znowu wyeliminowali kogoś, kto mógł im w jakiś sposób zagrozić, bo gdyby Malfurion zdradził i zgadł, to potem łatwo by doszedł do tego, czemu zabili daną osobę i tym tropem dojść do zabójców. Gdyby nie zgadł to zupełnie inna kwestia.
Ale nadal, zgadł że jego wzięli pod lupę.
A ja nadal podejrzewam SPC.

Hebe 26.08.2015 21:15

Specu, ależ z ciebie egocentryk. I jeszcze się dziwisz, że pół miasta cię podejrzewa :rolleyes:

Mam jeszcze jedną teorię: może mafia wyeliminowała Malfa, żeby te trzy osoby (o ile nie są w mafii), które na niego głosowały zagłosowały na Speca lub Kędzię. Więc może (ale może!) oboje są niewinni i mafii nie robi różnicy które z nich odpadnie.

W każdym razie na chwilę obecną się wstrzymuję i nie powiem na kogo jutro zagłosuję, zobaczę jak się sprawy potoczą.

Słodki Pan Ciastek 26.08.2015 21:27

Cytat:

Napisał Hebe (Post 1859729)
Specu, ależ z ciebie egocentryk. I jeszcze się dziwisz, że pół miasta cię podejrzewa :rolleyes:

Mam jeszcze jedną teorię: może mafia wyeliminowała Malfa, żeby te trzy osoby (o ile nie są w mafii), które na niego głosowały zagłosowały na Speca lub Kędzię. Więc może (ale może!) oboje są niewinni i mafii nie robi różnicy które z nich odpadnie.

W każdym razie na chwilę obecną się wstrzymuję i nie powiem na kogo jutro zagłosuję, zobaczę jak się sprawy potoczą.

Trudno mi nie myśleć o sobie, skoro od razu po wynikach ktoś pisze, że stawia na mnie :) Siebie tłumaczyć już nie zamierzam, wygadałem się już. Ja jestem kompletnie zmieszany. Nie wiem na kogo stawiać bo Bjork faktycznie została przez was solidnie wytłumaczona. Na razie ciekawi mnie sprawa z Annetti, ale to tylko ciekawość :)

Annetti 26.08.2015 21:37

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek
Ja jednak zacząłem interesować się Annetti. Przecież ona nawet w temacie nie siedzi.

Ciastek, miło że się tak martwisz moim brakiem obecności w temacie :D Ale nie bój się, jestem dość na bieżąco. Mam nadzieję, że słyszałeś o czymś takim jak tryb niewidoczny profilu czy jakoś tak :)

Ja tam myślę, że skoro sporo osób nie oddało głosów, to może to w nich jest ktoś z mafii? Tak, że w pierwszym głosowaniu nie wzięli udziału jakby byli nieobecni i niezorientowani w temacie.

Słodki Pan Ciastek 26.08.2015 21:39

Up: w takim razie zwracam honor :) Myślałem, że tak czy siak pojawia się obecność w temacie ;))

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:10.