![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Nie ma za co Cailli, ale niestety twórcy gry wycofali napój życia kupowany za punkty aspiracji i zastąpili go ambrozją.
|
Searle z tego co mi wiadomo nie da się niestety uniknąć takiej sytuacji, niestety, też ją miałam pare razy ;x
|
Ja mam takie (pewnie dla większości banalne) pytanie, ale usprawiedliwiam się tym, że dopiero 2 razy grałam w 3-kę. xP
Gdzie mogę zebrać jakieś kamienie lub skały? A owady? Nie ma, tak jak w 2-ce takiej opcji z tego, co widziałam. |
Cytat:
|
normalnie. widzisz ze cos lezy to podnosisz. widzisz ze cos chodzi po ziemi - lapiesz. szukasz w smietniku, katakumbach...
|
Irytuje mnie, że dziecko nie może podnosić nasion, nawet, gdy uwielbia przyrodę... A robaczki może łapać.
|
Witam. Mam pytanie. Ściągnęłam sobie nowa fryzurkę dla mojej simki i nie mam pojęcia co zrobić i gdzie wkleić plik który dostałam. Mam go rozpakować? I co potem? Pytam bo jestem dość ciemna w tych sprawach. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże.
|
|
Bardzo ci dziękuję!
|
Po Zjedzeniu Owoca Życia Masz 1 Dzień Młodszego Sima :P
Jeśli Wychodujesz Roślinke Śmierci ,to możesz zebrać Plon "Kwiat Śmierci" ,który dajesz śmierci kiedy po Cb. Przyjdzie i Zyjesz Sobie Dalej Z Tym Kwiatkiem Nie Sprawdzałem ale Owoc Tak :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:53. |