![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jednorożce... Miałam nadzieję na wilkołaki czy cuś.
No, nie wiem co napisać o tym dodatku, nie chce się 'fazować' nim, bo nie chcę się potem rozczarować :( W pokoleniach/po zmroku czy innym dodatku, w każdym trailerze jest wszystko ładnie pięknie, a potem się okazuje kompletną klapą... No cóż pożyjemy, zobaczymy, i przestańcie pisać o tych gryzoniach jeszcze dużo czasu do premiery, może twórcy po prostu nie chcą wszystkich newsów od razu pokazywać na światło dzienne. |
Cytat:
|
Cytat:
Fajnie, że zwierzaki będą mogły mieć pchły - to dodaje realizmu grze :) |
Wolę nie dochodzić o co chodziło :P.
A co do pcheł to pewnie będzie to tylko ujemny nastrójnik. |
dokładnie.
chciałabym też żeby była możliwość zabawy ze zwierzątkiem, lub wzięcie go na spacerek :P |
Zapowiada się najbardziej dopracowany dodatek. Bo poprzednie w stosunku do dwójki zamiast rozwijać serię w dobrym kierunku to ją cofały. W STOSUNKU DO DWÓJKI, czyli chodzi mi o to, że dodatki do TS2 wprowadzały dużo bardziej widoczne zmiany. Jednak zwierzaki mają szansę to naprawić, a kto wie, może kolejne dodatki będą już lepsze, szczególnie jeśli annie ma rację co do tego, że inna grupa ludzi się tym zajęła. A tak na marginesie to w TS4 podstawowe zwierzaki takie jak psy, koty, konie czy gryzonie powinny być już w podstawce, a później wyszedłby dodatek z całą farmą na przykład czyli świnie, krowy, kury i inne, w ten sposób twórcy byliby syci bo zarobiliby znowu na zwierzakowym dodatku nie tracąc dzięki temu na tym, że podstawowe zamieściliby w podstawce TS4 czyniąc też sytymi graczy :D
|
Nightfall, mam taką nadzieję :( Absolem myślę tak samo jak i ty, dodatki po zwierzakach mogłyby być coraz lepsze, no bo w sumie dodatków gorszych od wymarzonych podróży czy kariery nie może być :D A co do TS4, mam nadzieję, że nie będzę, niech udoskonalają trójkę. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:57. |