![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Ja polecam jednak miks owoc życia + ryba śmierci - zeruje dni w danej grupie wiekowej ;)
|
Phuture. zdaje mi się, że owoc życiodajnej rośliny ujmuje 3 dni simowego życia, a gdybyś zajrzał stronę wcześniej... jest wyjaśniony inny sposób przedłużenia życia: http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=2514
Dokładnie opisane jak otrzymać ambrozję - życiodajny napój "Bogów". |
Piotrku, wiem o tym. ;)
Sama mam problem. Nie mogę instalować małpkowych plików. Gdy klikam "Install to The Sims 3" wyskakuje mi okienko "Could not find a valid directory to install to!". Wcześniej takie dodatki wchodziły, a teraz nie chcą. Nie wiem, dlaczego tak się dzieje, robię dokładnie to samo, co wcześniej. Proszę o pomoc! :( EDIT: Gra jest zaktualizowana i oryginalna. Jestem również świeżo po formacie, dysk nie jest niczym zawalony. Czy może się to wiązać z tym, że podczas instalowania małpki wyskakuje mi błąd? Czy Merlin również jest tak dobrym (a może lepszym) programem niż małpka? EDIT2: Problem zażegnany. |
przed chwilą zainstalowałam m.in nowe fryzury, chciałam sprawdzić jak prezentują się w rzeczywistości i jakże wielkie było moje zdziwienie, gdy zorientowałam się, że nie mam opcji 'zaplanuj strój' i 'zmień wygląd' - wie ktoś dlaczego?
|
Cytat:
|
Czy można jakoś zmienić cechy sima nie kupując tego czegoś (nie wiem jak to się nazywa)
z nagród za pkt. szczęścia życiowego.? |
Można boolProp'em
To znaczy boolProp początku już nie ma ^^ Uruchamiasz okno kodów (Ctrl+Shift+C), wpisujesz testingCheatsEnabled true. Klikasz z Shiftem na swojego sima i wybierasz "Modyfikuj cechy wybranego sima ( czy tam aktywnego)". I masz normalnie takie okienko jak robiłaś cechy przy tworzeniu sima. |
Możecie mi coś napisać o inwestowaniu w budynki publiczne, bo nic na forum nie znalazłam? Opłaca się? Jedną Simką, która miała kupę zbędnych pieniędzy, wykupiłam udziały - nie pamiętam w czym, chyba spa - za 15000, w poniedziałek poszła po utarg i dostała 1000, i tak się zastanawiam, czy to są stałe kwoty, czy przypadkowe? I jeśli inwestować, to najlepiej w te najtańsze czy najdroższe? Ta inwestycja przy życiu "długim" zwróciłaby się pewnie dopiero jej wnukom, i nie wiem, czy wydawać na to pieniądze Simów, czy nie ma sensu ;)
|
Cytat:
Boje się, że ten kod może wywoływać błędy jak w TS2. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:45. |