TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Kosia 16.07.2014 10:51

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

@Skromny Pan Mroczności
Dzięki bardzo, nie przyszło mi to do głowy. I faktycznie, gdyby ktoś szukał - najtaniej jest na keye.pl, wersja cyfrowa za 130zł. :)
Co do udostępnienia Sims 2 - fajna sprawa, szczególnie, że dużo osób jeszcze gra w dwójkę, bo mają np. słabsze kompy. :)

Na dotsim pojawił się nius, że niejaki tedw z mod the sims podmienił kolor skóry sima z niebieskiego na purpurowy. Ciekawe czy do The Sims 4 też doczekamy się tak wiele nieoficjalnych dodatków jak do trójki, od mebli przez ubrania do różnych światów. Ciężko mi wyobrazić sobie grę bez takich dodatków, bo często gracze mają świetne pomysły. :)

Lubie 16.07.2014 11:15

(mroczny, spadaj, wyglądasz jak ja z rangą więcej -_-)

powiem tylko tyle, że śmiech na sali, bo gra niby ma PEGI (nie wiem ile, ale coś koło 12, 6 czy coś takiego, nie ?) a żeby zarejestrować się na tej stronie podanej w newsach trzeba mieć 18... walić logikę

Liv 16.07.2014 11:18

@up: serio?! :O
To się nazywa dyskryminacja! :((

No i ofc "liczba miejsc ograniczona" :|
O tyle dobrze, że mam skończone 18, ale pewnie i tak dema nie dostanę :|

Kuuuuuuurde, z tą rejestracją TS2 też mnie wkurzyli - ostatni płytowy dodatek mam z 2008 roku :|

LepkiePaluszki23 16.07.2014 11:23

Tak mam podać kod do The Sims 2 , który zgubiłem 2 lata temu :(

Mroczny Pan Skromności 16.07.2014 11:28

Ja mam wersję podstawową TS2 wyprodukowaną już po ukazaniu się trójki, czyli teoretycznie powinno działać... Ale nie działa. Napisałem do tej pomocy, może się uda xD

W ogóle te promocje to chyba jacyś ograniczeni ludzie wymyślają :|

Piwusia 16.07.2014 11:52

Chyba za szybko się napaliłam na te dodatki, bo raz, że nie działa mi płyta z podstawą i muszę się posiłkować kopią (dodatki działają normalnie z płyty) to siłą rzeczy jak gry są płytowe to nie kupowałam ich przez Origin, więc oferta mnie raczej nie obejmie. :(

LepkiePaluszki23 16.07.2014 11:58

eris234 ja rozmawiałem z doradcą :) i mam zarejestrowaną :)

Liv 16.07.2014 12:08

Haha, też spróbuję pogadać xD Dzięki LepkiePaluszki23!

Swoją drogą fajna sprawa ten chat :D Próbowałam coś zdziałać na polskiej stronie supportu EA, ale każą dzwonić :P

@down: stamtąd przychodzę :P

LepkiePaluszki23 16.07.2014 12:08

Liv odsyłam do offtopu :)

TheBlackSheep 16.07.2014 12:13

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1821410)
No to chyba mamy różne gry ;P

Widocznie :P

Zarejestrowałam się do tego dema, choć nie liczę na to że będę tym szczęśliwcem, który je dostanie. Swoją drogą - dlaczego od 18 lat?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:51.