![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
No a wracając do tematu, to może środek na pchły będzie po prostu do kupienia w sklepie. Gdzieś widziałam, że psa będzie można kąpać, może trzeba będzie kupić szampon przeciwpchelny. |
10 dni nieobecności co ciekawego mnie ominęło ? Mogę prosić o krótkie podsumowanie, bo na razie wszystko ogarniam powoli.
|
Będą drobne zwierzęta, dali duże terraria dla gadów i gryzoni, ptaki mają taką klatkę jak w dwójce. Można wypuszczać ptaki z klatki, żeby sobie polatały. Tryb tworzenia psów\kotów\koni jest całkiem OK, ale nie da się tworzyć szczeniaków\kociaków\źrebaków w CAS (albo CAP, jak kto woli). No co tam jeszcze, jednorożec wygląda jak z cyklu filmów o lalkach Barbie. Można go przygarnąć, ale z tego co zrozumiałam to nie jest to takie proste. Nie może się rozmnażać z końmi.
|
A co do przypomnienia to dodam, że drobnych zwierzaków jest dużo, wyglądają świetnie i chyba wszystkich zaskoczyła ich ilość i różnorodność.
A co do kolorów jednorożca, to myślę, że to losowe są kolory, na wcześniejszych screenach był biały, na tych nowych ma jaskrawo błękitne dodatki, więc to pewnie będzie tak jak przy tworzeniu konia dodaje się rożne kolory itd tak tutaj komputer będzie pewnie losował barwy. |
A co z smyczmi dla psów|? W pierwszym zwiastunie były, a EA milczy.... ??
|
będą takie automatyczne wysuwane, czytałem na jednym z newsów od gamescom ;)
|
A ja widziałem tę smycz na screenie z karmą :).
Anie - ta klatka jest inna niż w dwójce. Widzę dużą różnicę. |
zdjęcia ras zwierząt http://simway.net/die-sims-3-einfach...den-tierrassen kliknijcie na zdjęcia i pod spodem będzie strzałka do przesuwania
|
Mam nadzieję, że to nie są wszystkie rasy.
|
A na tych zdjęciach z facebooka, widać że koń na 73 zdjęciu jest większy niż na 74....
http://www.simexchange.de/news/detai...aloosa-plains/ <---Było to ? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:34. |