![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Już dostałem od krewetki, ale dzięki Owco :D
|
Cytat:
|
Czy ktoś z naszego forum już dostał Ultimate Collection?
Na MTS się rozpisują nt. szczegółów tej edycji. Co najlepsze, są to ludzie głównie ze Stanów... Z ich relacji wynika, że kiedy zarejestrowali swoją grę (niekoniecznie nawet podstawkę!) w Origin, jeszcze tego samego dnia dostali maila i mieli tą edycję w swojej bibliotece gier. Cytat:
Mamełe, nadal zamierzasz działać na własną rękę? :) A propos dema jeszcze - czytałam, że ten 12.08 to pogłoska i demo ma być wcześniej dostępne dla wszystkich! :D |
A ja jestem ciekawa gdzie ten film z gameplaya który nam obiecali.
|
Cytat:
NaNiKo nic nie obiecywali, ze będzie to w środę, to były przypuszczenia graczy. LepkiePaluszki23 dzięki :D |
Mamełe odsyłam cię do offtopu do strony 7151 :D Tam wszystko opisałem :)
|
Od 12? Ja już dziś dostałam kod do TS2, przez czat. Nie trzeba było czekać godzinę, jak wczoraj, kiedy nie dał mi kodu, mówił, żebym 22 napisała O.o Więc dziś spróbowałam jeszcze raz i się udało
|
Cytat:
Userzy z MTS pytali na live chatach o UC i ja postanowiłam zrobić to samo. Efekt: http://s20.postimg.org/u3nsotxrx/ult...collection.jpg :hooray: :fun: Nie było z tym ŻADNYCH problemów (poza tym że z 20 min. oczekiwania zrobiło się pół godziny, o ile nie więcej). @down: tak, dokładnie ten sam. |
Liv, to ten sam live chat co wczoraj ?
|
Liv tez mam i też pytałem na czacie ale o kuchnię i łazienkę i zamiast nowego kodu do kuchni i łazienki dał mi pełną kolekcję. Z nowu jako 1 na forum zdobyłem Pełną kolekcję za mną byłaś chyba ty Liv :D Piona :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:45. |