![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Wiem, że żądne nie są zaktualizowane, jednak te szybsze nauczanie z książek działało mi z dodatkiem WP. Wgrałam te książki, są tam takie tytuły jak hakerzy, kolekcjonerstwo, co dają te, które nie są do typowych umiejętności ?
Drugie pytanie mam kupione wszystkie przepisy nut z księgarni, a jednak znam tylko 95% utworów, skąd mam wziąć resztę ? |
Cytat:
|
chyba przez okazję
|
Ja Was nie rozumiem, po co zaśmiecać grę jakimiś modami, da się grać bez nich i gra jest ciekawsza i jest wtedy większym wyzwaniem :) Ja gram bez żadnych modów i żyję. :) A potem wypisujecie, że są problemy z aktualizacjami, z instalacją dodatku, ja nie miałem jeszcze żadnych. No ale to Wasza sprawa, ja tylko taką radę daję, że lepiej nie niszczyć gry hackami :D
|
Ja mam może błache pytanie. Czy można stworzyć pustą parcele bez zabudowy? I jeśli tak to jak?
|
Niestety nie da się :/ Jeśli chcesz budować na pustej parceli to musisz wubrać jedną z gotowych. Ale na szczęście już w grudniu narzędzie do budowania miast. Jakby co to w Sunset największa parcela jest taka obok domku Landgrabów i Alto, a w Riverview nie wiem bo tam nie gram. Pozdro ;)
|
Jak mam podwyższyć rangę szachową? Zadzwoniłam po przeciwnika, gram z nim już parę razy i nie wiem co mam robić...
|
może kup sobie odpowiednie książki i zakuwaj... ;D
|
Nallina musisz wygrywać z tymi przeciwnikami i wzywać co raz to nowych.
|
Właśnie o to chodzi, że ja z nimi wygrywam, klikam na telefon i mam tą samą osobe jako następnego przeciwnika. Czy to jakiś bład?
PS. Dodam, że moja simka jest dzieckiem. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:20. |