![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Faktycznie psy dziwnie wyglądają. Koty wydają się być bardziej dopracowane, a konie to już w ogóle mistrzostwo - nie ma się w sumie czego przyczepić.
Fajnie, że zwierzaki będą piły wodę z muszli klozetowej :) A co do pcheł, to raczej opcja kąpania odpada, bo kąpać będzie można tylko psy. A co z kotami? Prędzej będzie jakiś środek zwalczający szkodniki. |
te psy to jakiś wytrzeszcz oczu mają co nie które...mam nadzieje ze dopracują psy
|
Cytat:
Ej, mam jedno pytanie. Jak się nie będzie miało edycji limitowanej bez sklepu zoologicznego to gryzonie skąd się będzie brało? Chyba nie weźmie się myszoskoczka z chodnika? Ma być tak jak w dwójce, czyli zwierzęta z kieszeni czy jak? |
A ja mam ciekawostkę, której nikt dotąd nie skomentował. Na jakiś targach pokazywali rozszerzoną wersję trailera dodatku, ściągnęłam go sobie z youtube, jak zresztą wszystkie ciekawe filmiki o zwierzakach. No i patrzcie co my tu widzimy...
http://img192.imageshack.us/img192/3867/konikdu.jpg Listonosz konno? A może policjant? Ale raczej listonosz, bo chwilę wcześniej gonił go pies a w następnej scenie jedzie sobie koleś na koniku. |
Olanowiak:
Właśnie, że będziemy brać właśnie z chodnika :). Będziemy mogli je łapać. A poza tym w sklepie z edycji limitowanej są tylko akcesoria, nie ma zwierzaków. Ja nadal chciałbym mieć w grze marmozety... Albo chociaż kapucynki :). Anie: To znaczy, że listonosz będzie roznosił listy na koniu? Koń bardziej pasuje do policjantów. |
Cytat:
To jest chyba raczej policjant, nawet koń jak wchodzi bliżej w kadr to na szyi ma zawieszoną odznakę. |
to raczej policjant :) już mi się Kanada skojarzyła :D
|
a co do tych zdjęć to siodło na tym koniu wygląda głupio, bo jest za nisko :/ ale już się nie czepiam, zwierzaki są całkiem spoko.
|
Na zwykłym trailerze nie zwróciłam na to uwagi, dopiero na rozszerzonym :P
EDIT: Obejrzałam zwykły i nie było tam tego policjanta :P |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:21. |