![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Jeśli jest dzieckiem, to nie wiem. Ja miałam dorosłą simkę i w ten sposób zdobywała rangi - poziomy szachowe.
|
Cytat:
|
Miałam to samo z dziećmi. Sim mógł zaprosić telefonicznie przeciwnika na mecz szachowy, ale gdy ten już się zjawił i został poproszony o wejście nie pojawiała się komenda "wyzwij na pojedynek". Ja uważam, że po prostu dzieci nie mogą jeszcze zdobywać rang szachowych (ale równie dobrze może to być błąd gry).
|
Od czego zależy wielkość nagrobka?
|
czy jak zainstaluje podroze to bede musiala wybierac czy grac podstawa czy dodatkiem? czy bede musiala robic nowa rodzinke?
|
Vanesska, grę będziesz uruchamia la z dodatku i będzie w niej również to, co w postawie. Spokojnie będziesz mogła kontynuować grę swoja dotychczasową rodziną. Po prostu dojdą nowe opcje w grze :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie w Riverview znajdę najwięcej meteorytów i specjalnych nasion?
edit: i drugie pytanko. Jaka kariera spełnia życiowe pragnienie żeby otrzymywać tygodniowo 4000 honoraria za książkę? |
Cytat:
By spełnić ten cel należy pisać powieści. W dzienniku będzie napisane, które są najdroższe po wydaniu. Co tydzień Twój sim będzie otrzymywał określona kwotę za książki, które do tej pory wydał. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:56. |