TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22235)

Vanillienné 05.10.2005 17:37

List możesz znaleźć w skrzynce (tam gdzie rachunki); Aspirację "Smażony ser" możesz mieć, kiedy skorzystasz z urządzenia do zmieniania aspiracji z mnniejszym niż złoty poziomem aspracji.
Pozdrawiam ^^

Zaria 05.10.2005 21:29

dziekuje Wam bardzo :*

|:Alex:| 06.10.2005 18:11

Ja mam pytanko co robi ten kod boolProp allow45DegreeAngleOfRotation [true/false] ?

rainne 06.10.2005 18:16

Cytat:

Napisał |:Alex:|
Ja mam pytanko co robi ten kod boolProp allow45DegreeAngleOfRotation [true/false] ?

dzięki niemu można obracać w niestandardowy sposób przedmioty, czyli po przekątnej. bardzo przydatne przy umeblowaniu domów, w którym są krzywe ściany, bo dzięki niemu można pod nimi ustawiać kanapy, fotele, itd.
korzysta się z niego poprzez jego wpisanie, a następnie obracanie przedmiotu za pomocą klawiszy "," i "."

|:Alex:| 06.10.2005 18:26

Można jaśniej ? Co naciskamy i ?

rainne 06.10.2005 18:27

Cytat:

Można jaśniej ? Co naciskamy i ?

naciskasz na klawiaturze przecinek i kropkę, czyli "," i "."

madziaaaaaaa 06.10.2005 19:59

Cytat:

Ja równiez mam pytanie dot. tego kodu... otóż mam TS2 i TS2NŻ... nie mam natomiast dodatku TS2NS czy jest mi on niezbędny by móc skorzystać z tego kodu??? Za odpowiedź z góry dziękuję...

pozdrawiam
m.

berata 06.10.2005 20:03

Cytat:

Napisał madziaaaaaaa

Ja równiez mam pytanie dot. tego kodu... otóż mam TS2 i TS2NŻ... nie mam natomiast dodatku TS2NS czy jest mi on niezbędny by móc skorzystać z tego kodu??? Za odpowiedź z góry dziękuję...

pozdrawiam
m.

Pewna nie jestem, bo nie sprawdzałam, ale wydaje mi się, że chyba NS jest konieczne. W końcu kod pojawił się wraz z dodatkiem NS. To tak samo jak np. z komórką - nie masz NS - nie masz telefonu. Oczywiście zawsze można spróbować. Może się uda. ;)

Fayy 07.10.2005 15:49

A ja mam takie pytanie, dotyczące wampirów. Wiem że ulegają one spaleniu na słońcu, ale jeśli np. będą przebywać w dzień, w jakimś ciemnym pomieszczeniu ( bez okien etc. ) to również zginą?
Pozdrawiam
Fayy'essia

Irish 07.10.2005 15:52

Cytat:

Napisał Fayy
A ja mam takie pytanie, dotyczące wampirów. Wiem że ulegają one spaleniu na słońcu, ale jeśli np. będą przebywać w dzień, w jakimś ciemnym pomieszczeniu ( bez okien etc. ) to również zginą?
Pozdrawiam
Fayy'essia

przewaznie w dzien one spia a w nocy grasuja ale nawet w pomieszczeniu bez okien moga umrzec... mi sie sim spalil jak na patelni xP ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:48.