![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
1. można, wpisujesz kod Moveobjects on, kasujesz sima, zapisujesz grę, wychodzisz do otoczenia i z powrotem do danego domu.
2. mi jak na razie rodziły się po dwa, ale podobno można i więcej. |
mi sie kiedys urodzily 4 wiec nie ma reguly.
|
hej ;) mam pytanie,trochę związane z kynologią ^^.Otóż w simsach 2 zwierzakach,gdy ,,zakładam'' hodowlę,tzn mam suke rasy husky i ona ma szczeniaki to gdy stają sie dorosłe to wszystkie mają oklapnięte uszy..za każdym razem i w każdym miocie. Czy to dlatego ze przy ,,tworzeniu simów'' gdy biorę z katalogu rasę siberian husky i zmieniam jej umaszczenie i oczy to zmienia się także rasa? Może są jakieś kody żeby zmienić ich wygląd gdy już będą dorosłe? z góry dzięki za odpowiedzi ;P
|
lula jak naciśniesz na lustro będzie opcja ' zmień wygląd zwierzaka ' . Nie wiem czy pędzie można zmienić kształt uszu , ale sprawdź !
|
Gdy klikam na swojego zwierzaka i każę mu starac sie o potomstwo on odmawia co musze zrobic??
|
zwierzak musi sie lubic ze swoim panem. no i musi tez chyba troche lubic drugiego zwierzaka :P
|
już próbowałam z lustrem,da się tylko zmienić kolor umaszczenia i obroże..ale uszu niestety nie ..a ja chcialam mieć hodowle haszczaków! xDD
|
Jak dorastają (?) zwierzaki? Bo pisze że został jeden dzień, minęła 18 i nic.
|
Zwierzaki dorastają koło 10 lub 11.
|
Aha, dzięki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:07. |