![]() |
Cytat:
|
Napewno są...
Przecież są puste miejsa jak w książce kucharskiej... |
W sumie rzeczywiście są puste miejsca..... ale nikt jak dotąd nie odkrył żadnego ukrytego zaklęcia....Ja mam nadzieje że są ^_^ Chociaż wygląda na to że nie.... :(
|
Cytat:
|
Mi sie najbardziej przydaje jad żmiji :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
|
Jako ostatni czar w księdze zaklęć jest zaklęcie do którego potrzebna jest łapówka, przynajmniej tak to jest nazwane w księdze zaklęć. Rysunek tego jest taki sam jak smakołyki dla smoków, które można kupić u wampirzycy. Mimo to jak je mam i chce zrobić zaklęcie to nie moge ich włożyć do ładowarki. Miał ktoś może taki przypadek, i czy jest jakaś inna łapówka????
|
Ja znam tylko jesną łapówkę :) i wiecie jaką ;)
|
Co do łapówek ... w zaklęciu (żeby nie było wątpliwości ;) ) to pewnie chodzi Ci o czar "Prawdziwy Przyjaciel".
Dodajesz 3 składniki: 1 - masło, 2 - konfetti klauna (dostajesz za wykonanie jakiegoś zadania od któregoś ze sprzedawców) i 3 - właśnie ową łapówkę. Istotnie rysunek smakołyków dla smoka jest dokładnie taki sam jak przysmaki dla zwierzaków (psów/ kotów). Chodzi tu o ten smakołyk dla psów/ kotów a nie ten dla smoków!! Łapówkę o której mowa kupisz na Starówce w miejscu, w którym adoptuje się zwierzaka. Jeżeli połączysz te 3 skłądniki nie powinno być problemów ze stworzeniem zaklęcia. Zaklęcie powoduje zamianę zwierzaka w Sima - zmiana jest stała i powoduje zapisanie gry w obecnym stanie. Tak więc sympatyczny pupil może za pomocą tego zaklęcia zamienić się w niekoniecznie przystojnego faceta( mnie zawsze facet się wyczarowywał, ale to pewnie zależy od płci zwierzaka => samiec - facet, suczka - kobieta). Tak myślę, ale nie sprawdziłam tej teorii. Tak więc wykorzystanie tego czaru nie zawsze się opłaca. Pozdrawiam P.S. hehe to zaklęcie jest z serii: "zamienie misia na faceta" :D ;) :P |
Cytat:
Ja nigdy nie dostałam! |
przecierz napisala:
Cytat:
to jest łapówka dla kota/psa :) i ja sie kupuje obok stoiska z kotami i psami :D to takie smakolyki.. :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:18. |