![]() |
Odp: Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza?
@up: o.o ?
Studnię życzeń dostaje się za baaardzo, ale to bardzo ładny ogródek od Kółka Ogrodniczego (z CPR) |
Studnię życzeń można dostać wielokrotnie, nie jednorazowo, np. Miałem simkę Elizę - zapalona ogrodniczka miała 6 roślinek stanu kwitnącego przyszedł Klub Ogrodników żeby mnie przyjęli... Dostałem członkostwo + studnia życzeń. Zgodnie z zaleceniami powiększyłem ogród etc. i Opcja PONOWNA INSPEKCJA KLUBU OGRODNIKÓW... dostałem kwotę 1 ooo złotych za piękny ogród, następnym razem studnia życzeń. Za trzecim razem studnia zyczeń, a za czwartym pieniądze etc. etc. etc.
|
A mnie to baba nie chce dać tej studni mam Lupinów i mały dom dużo ozdób rośliny już mają owoce dzwonię do KO przychodzi ta baba i proszę o inspekcje zrobi inspekcje i zamiast dać studnie to kasę i mówi mi,żeby powiększył ogród lub jeszcze bardziej się dbał o ogród
Musiałem to studnie kodem przywołać bo mnie ta baba zaczęła mnie wkurzać. |
Remus zawsze powiedzą, żeby się dbało bardziej o ogród ile byś ozdób nie dał popróbuj jeszcze bez kodów to da tą studnię na pewno. :)
|
Ja tam mam małe ogródki, parę krzaczków i mi dają te studnie, bez kodów.
|
A jak wyjaśnisz,że w drugiej rodzinie tą studnie dostałem odrazu owszem były chwasty i mi dała bez żadnych ceregli.
|
Dlatego, bo gdy masz ogród z conajmniej 20 krzaczkami to oni nie sprawdzą wsztystkich, a jeśli jeden jest zachwaszczały to i tak reszta ogrodu jest dobra ja tak miałem. na 40 roślin 4 były zachwaszczone i przyznali studnię.
|
A jam takie malutkie pytanko
Co dają nagrody zawodowe w karierach -Poszukiwacz Przygód to wiem,że statuetka Jumboka IV ale co daje - Gracz co daje nagroda za ten fliper - Co daje nagroda w karierze sąd - Co daje nagroda w karierze dziennikarstwo to pióro -Muzyka a ta gitara co daje |
Poszukiwacz - chyba w pobliżu tej statuetki sim się lepiej czuje
Gracz - zarabiach co chwileczke 5 $ podczas gry w flippera, dodatkowo podnosi Ci sie zabawa. Sąd - chyba taka mównica do ćwiczenia charyzmy, ale mógłby mnie ktoś poproawić. Dziennikarstwo - statuetka... to statuetka xD Muzyka - poprostu gitara do grania =D |
Dobra na razie nie gram w simsy
Ciągle myślę jak skombinować kasę na WB (49,90 w agardzie) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:04. |