TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Zestaw Świąteczny i Na Święta - Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39310)

Guralka 25.01.2006 11:25

Cytat:

Napisał myszka20345
Jak zaprosić do swojego domu Świętego Mikołaja.Zadzwonić czy co???

jak upieczesz ciasteczka św Mikołaja, to sam przyjdzie

OolaA 16.02.2006 14:24

odp

Przeciez on juz jest... Mam ten dodatek od kolezanki. Bardzo fajny, tylko malo tych rzeczy nowych... I pisalo, ze bedzie mozna wypatrywac sw mikolaja, a ja nigdzie tej funkcji nie widze... moze ktos wie?

schulcus 17.02.2006 09:31

Dodatki

Zgadzam się. Ja za to proponuję dodatek Wieś. Możesz chodować świnki, konie, kurki itp. Kupować dla nich jedzonko, stawiać szopy, jeździć na konikach i tak dalej. Proponuję też coś takiego jak cztery pory roku, że pogoda cały czas się zmienia.

redkakredka 17.02.2006 10:37

Zwabić mikołaja

Cytat:

Napisał OolaA
Przeciez on juz jest... Mam ten dodatek od kolezanki. Bardzo fajny, tylko malo tych rzeczy nowych... I pisalo, ze bedzie mozna wypatrywac sw mikolaja, a ja nigdzie tej funkcji nie widze... moze ktos wie?

Do szczęścia musisz tylko upiec ciasteczka dla mikołaja, taki mikołaj musi dbać o badziocha i za free nie przyjdzie

kasica_kasia 28.02.2006 15:14

Wigilia

Pisze ze mozna uzadzac sylwestra, wigilie ... Ale jak na wigilie zaprosic rodzine?? Jak
rozpakowac prezenty?? Jak upiec pierniki?? A zyby mikolaj przyszedl to rzeba po prostu wyjac ciastka z lodowki czy co?? :?:

Atomic Sheep 28.02.2006 15:29

Co do zaproszenia rodziny z innego domu , tak ? Tego Ci nie powiem , bo nie wiem , ale żeby Mikuś przyszedł musi cała rodzina ubrać się w strój wizytowy i najlepiej zeby mamuśka :P zrobiła ciasteczka św.Mikołaja , ta opcja pojawia sie gdzieś ok. 17:00 . Mi w każdym razie się udało w ten sposób, ale niczego nie obiecuje :)

kasica_kasia 05.03.2006 17:00

Cytat:

Napisał Atomic Sheep
Co do zaproszenia rodziny z innego domu , tak ? Tego Ci nie powiem , bo nie wiem , ale żeby Mikuś przyszedł musi cała rodzina ubrać się w strój wizytowy i najlepiej zeby mamuśka :P zrobiła ciasteczka św.Mikołaja , ta opcja pojawia sie gdzieś ok. 17:00 . Mi w każdym razie się udało w ten sposób, ale niczego nie obiecuje :)

Zrobilam tak. Tylko ze opcje z ciasteczkami dalam gdzies o 12.00 i nic.:( Pomozcie mi plis!! A tak wogule to w screenach widzialam na szybach gwiazdki ze sztucznego sniegu. Jak to zrobic i czy jest w tych simsach snieg??:wacko: Pomozcie!!! ;(

Primek111 09.03.2006 17:21

A ja dopiero dzisiaj dostałem ten dodatek ale mam pytano, czy od tego dodatku jest książeczka z numerem seryjnym na końcu czy nie? Bo teraz nie mogę sprawdzić i nie wiem czy nie będę musiał złożyć reklamacji.... :> Błagam pomóżcie i to jak najszybciej....:(

berata 09.03.2006 17:25

Cytat:

Napisał Primek111
A ja dopiero dzisiaj dostałem ten dodatek ale mam pytano, czy od tego dodatku jest książeczka z numerem seryjnym na końcu czy nie? Bo teraz nie mogę sprawdzić i nie wiem czy nie będę musiał złożyć reklamacji.... :> Błagam pomóżcie i to jak najszybciej....:(

Nie ma żadnej książeczki, przy instalacji nie jest potrzebny kod seryjny. Wszystko odbywa się na zasadzie aktualizacji.

Agnes 16.03.2006 16:42

Cytat:

Napisał kasica_kasia
Zrobilam tak. Tylko ze opcje z ciasteczkami dalam gdzies o 12.00 i nic.:( Pomozcie mi plis!! A tak wogule to w screenach widzialam na szybach gwiazdki ze sztucznego sniegu. Jak to zrobic i czy jest w tych simsach snieg??:wacko: Pomozcie!!! ;(

Gwiazdki sa na oknie , w trybie budowania w oknach.
Śnieg mozna zrobic z pokrycia terenu.
Trzeba kliknac na lodowke , w lodowce sa ciasteczka -jesli tego nie zrobilas

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:53.