![]() |
Cytat:
|
odp
Przeciez on juz jest... Mam ten dodatek od kolezanki. Bardzo fajny, tylko malo tych rzeczy nowych... I pisalo, ze bedzie mozna wypatrywac sw mikolaja, a ja nigdzie tej funkcji nie widze... moze ktos wie?
|
Dodatki
Zgadzam się. Ja za to proponuję dodatek Wieś. Możesz chodować świnki, konie, kurki itp. Kupować dla nich jedzonko, stawiać szopy, jeździć na konikach i tak dalej. Proponuję też coś takiego jak cztery pory roku, że pogoda cały czas się zmienia.
|
Zwabić mikołaja
Cytat:
|
Wigilia
Pisze ze mozna uzadzac sylwestra, wigilie ... Ale jak na wigilie zaprosic rodzine?? Jak
rozpakowac prezenty?? Jak upiec pierniki?? A zyby mikolaj przyszedl to rzeba po prostu wyjac ciastka z lodowki czy co?? :?: |
Co do zaproszenia rodziny z innego domu , tak ? Tego Ci nie powiem , bo nie wiem , ale żeby Mikuś przyszedł musi cała rodzina ubrać się w strój wizytowy i najlepiej zeby mamuśka :P zrobiła ciasteczka św.Mikołaja , ta opcja pojawia sie gdzieś ok. 17:00 . Mi w każdym razie się udało w ten sposób, ale niczego nie obiecuje :)
|
Cytat:
|
A ja dopiero dzisiaj dostałem ten dodatek
|
Cytat:
|
Cytat:
Śnieg mozna zrobic z pokrycia terenu. Trzeba kliknac na lodowke , w lodowce sa ciasteczka -jesli tego nie zrobilas |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:53. |