![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaje je tu!
Konik zapewne nie po tej stronie krzesełko i musi to byc obiekt z sekcji krzesła nie stołek barowy ani fotel tylko krzesło ustawiasz na wprost od mechanizmu maszyny. :)
|
Ustaw Maszynę do szycie poprawnie i wstaw krzesło i możesz szyć.
|
Poprawnie to, np. nie tyłem do przodu. Musisz pokombinować,a na pewno się uda. :)
|
Zauważyłem,że niektórzy simowie chodzą do parceli hobbystycznej przy czterech punktach co dziwne przecież by sie dostać do parceli trzeba mieć pięć punktów
Czy to normalne u simów. |
Cytat:
|
Ale to są simy miastowi,że przychodzą przy czwartym lub jeszcze lepiej przy trzecim stopniu zainteresowania.
|
Byłabym wdzięczna gdyby ktoś podał mi linka do małpki. W temacie ja wypakować dodatki itd. jest link ale zły i nie da sie wejść ;P z góry dzięki.
|
@up: Mi również byłoby to potrzebne. ;)
|
Nie jestem specem od tych spraw, ale czy to nie jest przypadkiem to --> http://www.modthesims.info/download.php?t=344611
|
Cześć
Nie wiedziałem czy zakładać nowy temat czy nie boję się zaśmiecać więc napiszę tutaj. Słuchajcie nie dawno kupiłem magazyn poświęcony The Sims 2 i The Sims 2 Czas Wolny dowiedziałem się,że można mieć łóżko na parcelach hobbystycznych, ale nie wierzę Cytuję "Żeby zrobić to szybciej, idziemy na kilka dni do klubu hobbystycznego, w którym jest i prysznic i kuchnia i łóżko??????" Prysznice są w każdej parceli, kuchnia jest jedna w Sekretnej Zuzi jak się interesuje Kulinarią a reszta to same grille a łóżko w każdej parceli jakiej ja byłem nie widziałem żadnego łożka. Stąd moje pytanie brzmi czy ten magazyn robi mnie w balona czy da się spać na parcelach hobbystycznych?? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:30. |