TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Uwagi dot. działania forum (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41900)

incognito 19.06.2009 15:36

Odp: Drobne uwagi

Cytat:

A czy to, który moderator będzie adminem jest tajemnicą? ;>
wielka (doslownie) obronczyni sprawiedliwosci - wielmozna bjork!
co prawda poki co modowanie wychodzi jej jak sloniowi poruszanie sie w skladzie porcelany, ale to juz nie mnie przeciez oceniac :>

sympathique. 19.06.2009 18:48

Cytat:

Napisał Invidia Semper (Post 1049949)
I przy okazji muszę się wykrzyczeć- niektórzy userzy sami prowokują innych do ostrej reakcji, potem idą z bekiem do modów, a ci muszą banować-czasem prawo pisane jest zbyt proste. Rozwala mnie to od wewnątrz, urazy z dzieciństwa co do takich 'kabli'.

Ech, mam identyczne uczucia. Tacy 'kable' są po prostu okropni ;p

pąpą 19.06.2009 19:21

Cytat:

Napisał Invidia Semper (Post 1049949)
A czy to, który moderator będzie adminem jest tajemnicą? ;>
I przy okazji muszę się wykrzyczeć- niektórzy userzy sami prowokują innych do ostrej reakcji, potem idą z bekiem do modów, a ci muszą banować-czasem prawo pisane jest zbyt proste. Rozwala mnie to od wewnątrz, urazy z dzieciństwa co do takich 'kabli'.

Dokładnie! Niektórzy to po prostu z najmniejszym słówkiem lecą do modów. To się zaczyna robić irytujące, bo ni stąd ni zowąd masz bana i nawet nie wiesz za co, a potem dopiero się dowiadujesz, że za to, że powiedziałeś że (tunickusera) jest mało inteligentny.

Vanitas 19.06.2009 19:29

Co do sprawy 'kabli' to ktoś ponosi konsekwencje za czyjeś prowokacje. Dobrze wiemy, że pisząc 'kabel' mamy na myśli nie kogo innego a Katare, który nieźle namieszał na forum. Cała sprawa zaczęła się od tego, że katara przyszedł na mój czat i zaczął obrażać innych użytkowników np. Mije95, która powiedziała mu co nieco na forum a Katara naskarżył do Rooi. Ludzie z M33 się wkurzyli i zaczęli do niego pisać różne rzeczy za co też dostali bany bo K znowu poszedł do Rooi. Teraz katara pokłócił się z Intenso (leniwiec_pożyteczny) i znowu poszedł do moderatora. Woltuwa napisał do niego (pozwolę sobie podać linka z profilu Miji http://img26.imageshack.us/img26/470/beztytuurba.png) żeby się odczepił do ludzi z M33 (i zapewnie nie chciał żeby K nawiedzał jego czata) i pojawia się pytanie co zrobił katara. Nie będę tego pisać bo nie chce się znowu powtarzać. Wolt ma bana do sierpnia tylko dla tego, że katara zaczął prowokować ludzi już jakieś 4 miesiące temu a W chciał żeby dał im (M33) spokój. Jestem za odbanowaniem Wolta i leniwca ponieważ całą akcje zaczął Katara, który teraz z każdą wiadomością leci do moderatora.

Katara 19.06.2009 19:34

Wypraszam wiadomości takiego stylu
Było wyraźne pisane, że Mija pierwsza zaczęła bo grała w wyzwania i zaczęła mnie przezywac na czacie

Vanitas 19.06.2009 19:38

Cytat:

Napisał Katara (Post 1050250)
Wypraszam wiadomości takiego stylu
Było wyraźne pisane, że Mija pierwsza zaczęła bo grała w wyzwania i zaczęła mnie przezywac na czacie

Tak? Ciekawe bo to Ty wlazłeś na czata i z góry zacząłeś na nią najeżdżać tylko dla tego, że nie powitała Cię słowami typu 'Jak świetnie, że jesteś! Och ach'

Katara 19.06.2009 19:40

Ta jasne
Podaj mi dowody
Główny Adminie czata
Wkońcu możesz przeglądac archiwum nie?

symfonia 19.06.2009 19:40

Cytat:

Napisał Dominic
Co do sprawy 'kabli' to ktoś ponosi konsekwencje za czyjeś prowokacje. Dobrze wiemy, że pisząc 'kabel' mamy na myśli nie kogo innego a Katare, który nieźle namieszał na forum. Cała sprawa zaczęła się od tego, że katara przyszedł na mój czat i zaczął obrażać innych użytkowników np. Mije95, która powiedziała mu co nieco na forum a Katara naskarżył do Rooi. Ludzie z M33 się wkurzyli i zaczęli do niego pisać różne rzeczy za co też dostali bany bo K znowu poszedł do Rooi. Teraz katara pokłócił się z Intenso (leniwiec_pożyteczny) i znowu poszedł do moderatora. Woltuwa napisał do niego (pozwolę sobie podać linka z profilu Miji http://img26.imageshack.us/img26/470/beztytuurba.png) żeby się odczepił do ludzi z M33 (i zapewnie nie chciał żeby K nawiedzał jego czata) i pojawia się pytanie co zrobił katara. Nie będę tego pisać bo nie chce się znowu powtarzać. Wolt ma bana do sierpnia tylko dla tego, że katara zaczął prowokować ludzi już jakieś 4 miesiące temu a W chciał żeby dał im (M33) spokój. Jestem za odbanowaniem Wolta i leniwca ponieważ całą akcje zaczął Katara, który teraz z każdą wiadomością leci do moderatora.

Przeanalizowałam całe zajście pomiędzy użytkownikami i zgadzam się całkowicie z Dominikiem. Jestem jak najbardziej za tym żeby ściągnąć bana Woltuwie i leniwcowi.

A wogóle to dlaczego prowokatorom się daruje?

Vanitas 19.06.2009 19:44

Cytat:

Napisał Katara (Post 1050258)
Ta jasne
Podaj mi dowody
Główny Adminie czata
Wkońcu możesz przeglądac archiwum nie?

Chętnie bym to pokazał lecz nie pamiętam (właściwie to coś jest nie tak ponieważ na maila nie przychodzi hasło) hasła do starego konta i korzystam z nowego. Myślę, że kilka osób może potwierdzić Twoją winę (w tym są osoby bezstronne).

Katara 19.06.2009 19:45

Ta jasne
Ciekawe kto
Może zaraz przyjdzie Mija, Wolt,Czok,Felka??
No to już na twoją niekorzyśc idzie...nie masz dowodów

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:30.