![]() |
Odp: Company
Ojej, Alanek i Henryk jako nastolatkowie- można by się pokusić:P
|
@ Verimpa: ja wiem co to jest bransoletka, tylko zadałam pytanie, jaki ona ma sens ^^
|
@up hahaha:D
W ogóle, czy Alanek właśnie zyskał pierwszą fankę? :O Ah, o niedomyslności czytelników! (albo o wielka myśli skórtowa) Oglądałaś kiedyś hm.. Czarodziejkę z Księżyca? Chociaż nie, to zły przykład.. Jakiś inny... Chwila... Db, nieważne, chciałam zabłysnąć jakimś inteligentnym porównaniem. Więc tak, otóż wygląda to następująco. Zadam naprowadzającą zagadkę : Julka i jej wspaniały naszyjnik. Był jej kiedyś na gwałt potrzebny do pewnego celu i wcale wtedy nie czuła się zbyt pozbawiona zwykłej biżuterii. Wtedy nawet chyba na Johna nakrzyczała biednego... No i zdjęcia niektóre, np Henryczka są pewnym odniesieniem, ale to na prawdę trzeba być spostrzegawczym, wytężyć wzrok, a diabeł tkwi w sczegółach... Noi skoro jako tako to zostało wytłumaczone na Julce, którą bądź co bądź jest tą całą egzorcystką i ma te swoje wspaniałe pistoleciki, to sądziłam, że reszty można się domyśleć jako inteligentne istoty Wytłumaczyłam, czy jest jeszcze gorzej? :D:D |
Jak dla mnie wytłumaczone w zupełności. Ja w ogóle jakoś tego momentu nie wyłapałam
|
Cytat:
już od dawna mnie to nurtowało, ale zapominałam ciągle :P |
No tak, Henryś jest jak zawsze najlepszy :D
Alanek jako nastolatek miał pewien potencjał, ale widzocznie zabrał się za inne poważne rzeczy, takie jak obrona ludzkości i przestał byc równie próżny co inni :) Dlaczego nikt nie zwrócił uwagi na koszulki Alberta? Wymiataja w kategorii "ubranie" :D A siwe dredy rządzą we fryzurach... No i Johnuś jest słodki przez wszystkie wieki... Czy tak koszulka w nastoletnim wieku sugerowałaby trudne początki w karierze egzorcysty? Albercik sądząc po ubraniu jest starszy niż na to wygląda... ;) |
To FS to po prostu bomba!! Przeczytałam je od deski do deski i cieszę się że wytrwałam ^^ John jest booski
pozdrawiam Odessa :) |
Świetne FS !!! Ja również przeczytałam je od deski do deski i jestem pod wielkim wrażeniem. Wprost nie umiałam się doczekać kolejnych odcinków, bo po pierwsze: jest świetnie i ciekawie napisane, a po drugie: bardzo lubię "wampirkowe" klimaty :D
Moja ocenka to oczywiście 10/10 |
Po długotrwałych konsultacjach, aby rozwiać wszelkie wątpliwości dodam ranking postaci męskich, czyli:
"Za co tak właściwie ich kochamy... " Albert - kaloryfer na brzuchu Max - fryzura Andy zwany z powodu swojej czupryny pieszczotliwie Borsuczkiem - zwierzęcy magnetyzm Henry - całościowo klata John - sama słodycz, czyli niewinne spojrzenie i usteczka w ciup Alan - intelekt i bycie Szefem |
... podsumowała Callineck :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:38. |