TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Szansa (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47462)

Volturia 23.06.2009 20:04

Odp: Szansa

Brak mi słów ; oo
Odcinek chyba wywarł na mnie najwięcej emocji i to pozytywnych. ;)
Po pierwsze. bonus nie dość, że genialny pomysł to jeszcze; połapałaś się w tym wszystkim kobieto :P Na próbę spróbowałam to zrobić z moimi bohaterami. I... z większością mi nie wychodzi. -,- Podziwiam cię za to.
Ostatni akapit, a zwłaszcza słowa, gdy Dustin zakazuje spotykać się Lilce z Bartusiem. Na dniach wyjdzie nowa część 'Why me?' kurde i znowu piszemy prawie o tym samym :D Niedługo sama się przekonasz, heh.
Co do Szymona jest irytujący i równie intrygujący :) Bartusia po prostu `koffam <3 :P a Dustin jak zwykle konsekwentny ;]
Odcinek genialny, ale bonus lepszy : Pozdrawiam - Oddana Volturcia vel Czarnula

PS Klub Dustina i Iana już nie długo zadziała :) Sądzę, że zaistnieje już pod koniec tego tygodnia ^^

Gio 24.06.2009 09:36

Liv? Czyżby Twoją tajną bronią na anonimowych czytelników był szantaż? To jest karalne ;)

A odcinek- no ja tam się nie zachwycam jakoś specjalnie. niczym się różnił od innych (no może różnił się jedynie od XVIII kiedy to przeszłasz samą siebie dając jeden dialog na 3/4 odcinka :))
Bonsus- takie ciekawostki do genezy powstania. No...fajne.

pozdrawiam

Słodka Ślicznotka 24.06.2009 09:45

a ja chyba też sobie ustawię to zdjęcie jako tapetę oczywiście za zgodą twórczyni tego zdjęcia :D

Liv 24.06.2009 10:20

Cytat:

Napisał Giovánni
Liv? Czyżby Twoją tajną bronią na anonimowych czytelników był szantaż?

Ehe ;]

Słodka Ślicznotka- proszę bardzo ;)

BlackDevil 24.06.2009 10:43

Ahaha, zostałam przyłapana :D
Bonus genialny, ja bym się w tym nie połapała, w ogóle nie lubię w grze kombinować z rodzinami czy coś, bo później coś namieszam... :P
Odcinek też genialny, ironiczny uśmieszek Dustina na tapecie to jedna z rzeczy, którą uwielbiam :D Tak na marginesie, to widziałam Twój pulpit w innym temacie, ale szczegół ;]
Ach, mam nadzieję, że szybko dasz następny odcinek, a ja chyba nie wytrzymam jak 'Szansa' dobiegnie końca :D
Dobra, bo aż za bardzo się rozpisałam. Chciałaś, to masz, aż za dużo :D

Charionette 24.06.2009 13:29

O.O Jakie ja mam tu zaległości. Są wakacje a ja nie mam na nic czasu... No cóż odcinki jak zwykle fantastyczne, choć to może wyda się dziwne, ale w 18 zabrakło mi trochę opisów itd. Za to w 19 jakby to się zrekompensowało :D (może tylko dla mnie?)

Cytat:

Napisał Liv
4 komenty od tych, którzy nie skomentowali ostatniego odcinka (wyłączając Nysię i PM)

A dlaczego jeśli mogę wiedzieć? A to tak tylko na marginesie...

10/10

Pozdrawiam

Liv 24.06.2009 13:38

Dlatego że Ty i PM nie skomentowałyście ostatniego odcinka, ale wiem, że cały czas komentujecie tylko po prostu tak się złożyło, że tym razem nie mogłyście (dla stałych komentatorów jestem wyrozumiała ;))

EDIT: Jutro świętujemy... Rocznicę wstawienia na forum początku historii wielkiej miłości Lily i Dustina :D

Liv 28.06.2009 13:19

Widzę, że naszym anonimom nie spieszy się do ujawnienia swojej tożsamości. Cóż- szkoda :(
20 odcinek gotowy, a jeśli dopisze mi wena na jutro będzie 21. Być może w ciągu wakacji skończę całe FS. Ale z tego co widzę, odcinki będą musiały poczekać.
Szkoda, ze tak sobie opóźniacie :( A może dojdzie i do tego, że wcale się nie doczekacie?
Na własne życzenie.

@down: Najbardziej wkurza mnie to, że ZA dużo jest tych anonimowych. Skoro tyle osób czyta, to czemu nie skomentują? Były już tłumaczenia "nie mam czasu" itd. Ale czy całe życie tak musi być? Ile wysiłku może zabrać napisanie prostego komentarza typu "fajny odcinek"?
Czy ja naprawdę tak dużo wymagam?

Gio 28.06.2009 14:00

Cytat:

Napisał Liv (Post 1059556)
Szkoda, ze tak sobie opóźniacie :( A może dojdzie i do tego, że wcale się nie doczekacie?
Na własne życzenie.

Nie strasz nie strasz, bo sie... (wiesz co)
Nie wiem dlaczego robisz takie skandale przy tej części AND'a. Niektórzy marzą o takiej liczbie komentarzy, jaką Ty masz. I lepiej mieć anonimowych czytelników niepiszących komentarzy, aniżeli nie mieć ich wcale. Dlatego nie wiem o co takie bulwersacje, bo łaski nikt nie robi.

Charionette 28.06.2009 15:42

Nie Liv, ja się z tobą w 100% zgadzam. Czy ci wszyscy czytelnicy nie wiedzą jak bardzo przydatną i motywującą rzeczą są komentarze? I tutaj wcale nie chodzi o to by mieć dużo komentarzy i szpanować, tylko po to by wiedzieć czy to co się robi jest dobre, czy twój wysiłek nie idzie na marne. To tylko moje zdanie. A najdziwniejsze jest to, że gdy ogłosisz (bo to nie grożenie), że zakończysz fa, to od razu chmura komentarzy:"Nie rób tego, to bardzo fajne fs" To trochę dobijające. Ja cieszę się, ze te komentarze są tylko szkoda, że tak późno... Przepraszam za offtopa ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:48.